sex hikaye

Benedek Fliegauf

 

director, screenwriter, contributor, music, costume designer, news-editor, actor

Filmography

director
 
2012 Hungary 2011
2011 Just the Wind
2010 Womb
2008 Csillogás
2007 Milky Way
2004 Pörgés
Dealer
2003 A sor
Forest
2002 A BBTE története
Hypnos
2001 Van élet a halál előtt?
2000 Beszélő fejek
screenwriter
 
2010 Womb
2007 Milky Way
2004 Dealer
Pörgés
2003 A sor
Forest
2002 Hypnos
2000 Beszélő fejek
contributor
 
Három év...
music
 
2004 Dealer
costume designer
 
2007 Milky Way
news-editor
 
2008 Csillogás
actor
 
2000 Beszélő fejek
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2004 Lecce European Cinema Festival: Special Prize for Direction
2004 Hungarian Filmweek: Best Director
2004 Mar del Plata International Film Festival : Best Director
2004 Wiesbaden GoEast Film Festival : Best Director
2004 Wiesbaden GoEast Film Festival : Best Director
2006 Batumi International Film Festival: Best Director
2008 Hungarian Filmweek: Special Prize
2008 ScripTeast: Krzysztof Kieslowski Award

 

Credited with

András Muhi - producer  (9)
Zoltán Lovasi - director of photography  (5)
Barbara Thurzó - actor  (4)
Péter Szatmári - director of photography  (4)
Mónika Mécs - producer  (3)
Bálint Kenyeres - director  (2)
Ernő Mesterházy - producer  (2)
Judit Sós - production manager  (2)
Judit Stalter - production manager  (2)
Katalin Mészáros - director of photography  (2)
Credited with more további közös

Genres

drama educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu