sex hikaye

Gabriella Hámori

 

actor

Biography

2001-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2001-2004 között a Radnóti Színházban játszott. 2004-től az Örkény István Színház tagja. Filmes karrierjét Incze Ágnes I love Budapest (2001) című filmjében kezdte. Díjai: Legígéretesebb pályakezdő - Filmszemle - 2000. Színikritikusok díja (Liliom) - 2001. Soós Imre-díj - 2005. Pesti Műsor-díj - 2005. Mensáros-díj - 2006. Gundel-díj - 2006. Színikritikusok díja - a legjobb női alakításért (Élektra) - 2006. Színikritikusok díja - a legjobb női alakításért (Az üvegcipő) - 2006. Brighella-díj - Vidor Fesztivál - 2006. Jászai Mari-díj - 2007.

Filmography

actor
 
2012 Couch Surf
2010 Test
2009 Utolsó jelentés Annáról
Szinglik éjszakája
Budapest
2008 Eszter hagyatéka
Kaméleon
2006 Örkény lexikon
Konrád György: Fenn a hegyen
2005 Csodálatos vadállatok
2004 Szezon
A miskolci boniésklájd
Állítsátok meg Terézanyut!
2002 Magyar szépség
Ott vagy még?
2001 I Love Budapest

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama crime romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu