sex hikaye

Béla Barsi

 

editor

Biography

Tanulmányai: Színház- és Filmművészeti Egyetem Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Szilágyi Erzsébet Gimnázium

Filmography

editor
 
2014 Swing
2013 Brigád
2012 Hungarian Musctache
2011 Beast
2010 East Side Stories
Riportré Kovásznai 2010
Apaches
2009 Koccanás
HVG30
Barbárok
2008 Pánik
2007 Overnight
Hanna
2006 A harmadik fiú
2005 Csodálatos vadállatok
2004 Szezon
Ritmusok
2003 Boldog Születésnapot
2002 Hypnos
Ébrenjárók
2001 Torzók
Moszkva tér
1999 A titok
Hajtás Pajtás menni Amerika
Tranzit
Nincsen nekem vágyam semmi
A cenzor
1998 A hal
Necropolis
Hajtás
Nyárelő
1997 A Művész
Temetetlenek
Mari-Anne három szíve
Mozi-sztori
Ebéndira
Petto, Gunilla, meg a többiek
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Török - director  (13)
Dániel Garas - director of photography  (11)
Tamás Zányi - sound engineer  (7)
Csaba Fazekas - director  (5)
Eszter Ónodi - actor  (5)
Imre Csuja - actor  (5)
Iván Angelusz - producer  (5)
János Breckl - costume designer  (5)
Vilmos Vajdai - actor  (5)
Bence Miklauzic - director  (4)
Credited with more további közös

Genres

adaptation animation drama experimental short film crime romantic satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu