sex hikaye

Vilmos Vajdai

 

actor, contributor, director, cast

Filmography

actor
 
2013 Hátsó lépcső
2010 Apaches
2009 Koccanás
2008 Para
2007 Overnight
Márió, a varázsló
2006 Konrád György: Fenn a hegyen
2005 Csendes éj
Csodálatos vadállatok
2004 Szezon
Mix
2002 Partik népe
Szerelem utolsó vérig
2000 VII. Olivér
1999 A Morel fiú
A kékszemű
1998 Cukorkékség
1994 Goldoni: Az új lakás
1993 Spiró György: Csirkefej
1989 Meteo
1987 NEM
Urs Widmer: Top Dogs
Hóhérok hava
Kabaré
Moliere: A fösvény
director
 
Keresők
cast
 
2012 Én is téged, nagyon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Dániel Garas - director of photography  (6)
Béla Barsi - editor  (5)
Ferenc Elek - actor  (5)
Ferenc Török - director  (5)
Mari Csomós - actor  (4)
Péter Takátsy - actor  (4)
Tamás Zányi - sound engineer  (4)
Ági Szirtes - actor  (3)
Béla Mészáros - actor  (3)
Dénes Ujlaki - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu