sex hikaye

A Morel fiú (A Morel fiú)

short 32 min, 35 mm
comedy , satire Color Hungarian

Crew

director János Xantus
  screenwriter Zsolt Meskó , János Xantus , Zsolt Pacskovszky
  producer Zsolt Meskó
     
  director of photography Tamás Keméyffy
  editor Andrea Szakács , Éva Palotai
     
  music György Pribil , Péter Novák
     

Cast

menedzser Béla Szerednyey
  színésznő Dorottya Udvaros
  tanár úr Iván Darvas
  Géza Iván Kamarás
  Ági barátnője Karina Kecskés
     
more cast további szereplők
  Production company Felhőc Produkció
     
  Release date Thursday, 20 May 1999
     

Synopsis

1999. Egy szupermarket. Kora reggel. Béla és Géza a Morel áruház eladói. Pakolnak. Géza inkább magát, Béla amit kell. Nap mint nap a menedzserek vigyázó szemei és az ipari kamerák kereszttüzében. Történetünk napjának lassú folyását négy különös látogató érkezése zavarja meg.
A forgatásról idetévedt színésznő, két kigyúrt izomzatú hegedűs és a Tanár úr, akit konyakmeggy- lopáson kapnak. Főhősünk, Béla életében a pultparancsnoki karrier biztató kilátása mellett megjelenik valami... valami más.
Béla egyébként 21, 175. Szeme kék, anyja neve, érettségi, elvált szülők, az élelmiszer-kereskedelemben tervezi jövőjét. Szereti Rejtőt, az Animal Cannibalst és az édességet. Ô a Morel fiú.
Ui.: A történetben ezenkívül fontos szerepet játszik egy akciós krokodil. Önfelfújós. Továbbá egy az alkotók által nem annyira kedvelt piackonform életmodell. Egy kis konyakmeggy és egy kilogramm rövidkaraj csontozva, valamint Mozart.

pictures
No picture
Video
No video

awards

2000 Hungarian Filmweek: Best Supporting Actor - Iván Darvas (tanár úr)

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!