sex hikaye

Ági Szirtes

 

actor, cast, contributor

Biography

1977-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1977-től a kecskeméti Katona József Színházhoz szerződött. 1978 és 1983 között a Nemzeti Színház tagja volt. 1983-tól visszatért a Katona József Színház társulatába. Édesapja írásaiból könyvet adott közre: Szirtes Ádám: Életünk - életem címmel. Díjai: 1988 - Jászai Mari-díj 1994 - Erzsébet-díj 1996, 1998 - Legjobb női alakítás díja (Elnöknők, Portugál) 1999 - Érdemes Művész 1999 - Legjobb női mellékszereplő, Kritikusok Díja (A közellenség) 2007 - Happy Art Fesztivál: Smeraldina díj - a legjobb női epizódalakításért 2008 - Kossuth-díj

Filmography

actor
 
2012 The Door
2010 Hangyatérkép
2008 Tabló
Euripidész: Médeia
2007 Márió, a varázsló
Csehov: Ivanov
A Hortobágy legendája
The Man from London
2006 "4x100"
A nyugalom
Régimódi történet
2004 Szezon
2003 Telitalálat
Rózsadomb
Az ember, aki nappal aludt
2002 Közellenség
Magyar szépség
1999 Hippolyt
Portugál
Nincsen nekem vágyam semmi
1997 A Szórád-ház
1996 Falfúró 2.
1993 Sose halunk meg!
1992 Az álommenedzser
Roncsfilm
Nyomkereső
1990 Itt a szabadság!
1987 Katona József: Bánk bán
1985 Falfúró
1984 Rafinált bűnösök
1983 A piac
1982 A tenger
1980 Faustus
Gulliver az óriások országában
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
1978 A Csillagszemű
1977 Egy erkölcsös éjszaka
1967 A koppányi aga testamentuma
A karnevál utolsó éjszakája
Mauzóleum
Füst Milán: Máli néni
Werner Schwab: Elnöknők
cast
 
2012 Én is téged, nagyon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Dénes Ujlaki - actor  (9)
Gábor Máté - actor  (7)
Sándor Gáspár - actor  (6)
Andor Lukáts - actor  (5)
Péter Andorai - actor  (5)
Ervin Nagy - actor  (4)
Imre Csuja - actor  (4)
János Breckl - costume designer  (4)
Károly Eperjes - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

adaptation action family drama adventure crime satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu