sex hikaye

Péter Szatmári

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2012 Nejem, nőm, csajom
Liza the Fox-fairy
2010 Womb
2008 Panoráma - Ritmusok IV.
2007 Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
2005 Forgás
2004 Dealer
2003 A sor
2002 Rinaldo
Hypnos
Tea
2001 Torzók
Vakvagányok
1998 Zimmer Feri
6:3 avagy, játszd újra Tutti
1997 Csinibaba
1996 A bűvész
1990 Csapd le csacsi!
Velem mindig történik valami
Volt egyszer egy szerelem

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2001 Belgrade Auteur Film Festival : Special Prize of the Association of Film Artists of Serbia for cinematographical work
2004 Lecce European Cinema Festival: Best Cinematographer
2004 Mar del Plata International Film Festival : Best Cinematographer
2005 Khanty-Mansiysk Spirit of Fire: Best Cinematographer

 

Credited with

Péter Tímár - director  (5)
Benedek Fliegauf - director  (4)
Gábor Reviczky - actor  (4)
Árpád Sopsits - director  (3)
Balázs Hujber - production designer  (3)
István Király - editor  (3)
Piroska Molnár - actor  (3)
Vanda Kovács - actor  (3)
Zoltán Schmied - actor  (3)
Zsuzsa Pártényi - costume designer  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama black comedy children experimental musical romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu