sex hikaye

Árpád Sopsits

 

director, screenwriter, actor, music, dramaturg

Filmography

director
 
2008 Panoráma - Ritmusok IV.
A hetedik kör
2006 Trio Midnight
Kocsmakoncert
Mirror World
2005 Forgás
2004 Ritmusok
2001 Torzók
1998 Derengő
Légyfogó
1992 Video Blues
1990 Céllövölde
Trió Midnight
Horváth Kornél portré
Benkő Imre
Lenn, Északon
Bűn és bűnhődés a rácsok mögött
Tálentum
screenwriter
 
2008 A hetedik kör
Panoráma - Ritmusok IV.
2005 Forgás
2004 Ritmusok
2001 Torzók
1998 Derengő
Légyfogó
1992 Video Blues
1990 Céllövölde
Bűn és bűnhődés a rácsok mögött
actor
 
2006 Az Árvai-Művek
2001 Arcképvázlat Sopsits Árpádról
music
 
2005 Forgás
dramaturg
 
2008 A hetedik kör

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational experimental concert portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu