sex hikaye

Árpád Sopsits

 

director, screenwriter, actor, music, dramaturg

Filmography

director
 
2008 A hetedik kör
Panoráma - Ritmusok IV.
2006 Kocsmakoncert
Mirror World
Trio Midnight
2005 Forgás
2004 Ritmusok
2001 Torzók
1998 Derengő
Légyfogó
1992 Video Blues
1990 Céllövölde
Bűn és bűnhődés a rácsok mögött
Tálentum
Trió Midnight
Horváth Kornél portré
Benkő Imre
Lenn, Északon
screenwriter
 
2008 Panoráma - Ritmusok IV.
A hetedik kör
2005 Forgás
2004 Ritmusok
2001 Torzók
1998 Légyfogó
Derengő
1992 Video Blues
1990 Céllövölde
Bűn és bűnhődés a rácsok mögött
actor
 
2006 Az Árvai-Művek
2001 Arcképvázlat Sopsits Árpádról
music
 
2005 Forgás
dramaturg
 
2008 A hetedik kör

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational experimental concert portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu