sex hikaye

Bűn és bűnhődés a rácsok mögött (Bűn és bűnhődés a rácsok mögött)

TV drama 142 min,
B & W Hungarian

Crew

director Árpád Sopsits
  writer Mihajlovics Dosztojevszkij Fjodor
  screenwriter Árpád Sopsits
     
     

Cast

Madonna, Szonya Ferenc Kovács
  Pedró, Anya István Torma
  Amper, Raszkolnyikov Lajos Bertók
  Borotva, Luzsin Levente Törköly
  Sűrű, Dunya Péter Bozsó
     
more cast további szereplők

Synopsis

Egy magyarországi börtön szűk cellájában kilenc rab van összezárva évek óta. Többségük gyilkos. A börtönigazgatóság javaslatára Dosztojevszkij Bűn és bűnhődését kell eljátszaniuk a börtön ebédlőjében. Ha képesek megtanulni a szerepeket és előadni a produkciót, a börtönparancsnok a kilenc elítélt közül kettőnek lehetővé teszi, hogy néhány napra hazatérhessen családjához. A rabok lázasan készülődnek, már csak három nap van a bemutatóig. A próbák folyamán Raszkolnyikov bűne saját bűneikkel szembesíti őket. Az elítéltek mindenre készek a rövid szabadulásért. A következmények beláthatatlanok.
A produkció elsősorban arra keresi a választ, hogy lehetséges-e ma a bűnhődés és a bűnhődés általi megtisztulás, megnyugvás. Van-e és mi az értelme ennek egy olyan korban, amikor bűnözők és nem bűnözők szerint is csak bíróság és pech van.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!