sex hikaye

Katalin Mészáros

 

director of photography, dramaturg, editor, director, actor, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2006 Semleges hely
Káin-Ábel
2004 Mi volt ez az egész?
dramaturg
 
1994 Ábel az országban
1989 Egy államférfi nehézségei
editor
 
2007 Milky Way
1987 S.O.S. szobafogság
director
 
2006 Káin-Ábel
2004 Hatemelet tiszta üveg
actor
 
2003 Forest
screenwriter
 
2004 Hatemelet tiszta üveg

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu