sex hikaye

Zoltán Seress

54 (21 May, 1962 )

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2010 Run To Ground
2009 Utolsó jelentés Annáról
Szinglik éjszakája
2007 56 csepp vér
Szuromberek királyfi
2006 Régimódi történet
Mansfeld
2005 Csak szex és más semmi
2004 Magyar vándor
Ebéd
2002 Kísértések
2001 Amerikai rapszódia
1997 Carlo Goldoni: A hazug
1996 Szigetvári vértanúk
1994 A Pártütők
1993 Glóbusz
1991 Könyörtelen idők
1986 Hajnali párbeszéd
Fekete Péter
Kávéház

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama musical theatre play thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu