sex hikaye

Antal Cserna

 

actor

Filmography

actor
 
2015 Gondolj rám
2014 Incella kenyérért megy
2013 Anyám és más futóbolondok a családból
2012 Liza the Fox-fairy
2010 Birthday
2009 És a nyolcadik napon
És a nyolcadik napon
2008 Majdnem szűz
2007 Tűzvonalban
Szuromberek királyfi
2006 Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Csudafilm
Szőke kóla
2000 Glamour
Karácsonyi varázslat
1999 Három
1998 The Fall
1996 A gyötrelmes gyémánt
Szelídek
Gyilkos kedv
Balekok és banditák
Szigetvári vértanúk
1995 Csajok
1988 A hókirálynő bálja
Lilla tündér lesz
Fekete krónika
Szentek és bolondok
Őrzők
Minden mesék könyve
Istennél a kegyelem!

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Róbert Pajer - director  (8)
János Derzsi - actor  (4)
Kriszta Szalay - actor  (4)
Pál Békés - screenwriter  (4)
Piroska Molnár - actor  (4)
Rita Jónás - actor  (4)
Sándor Csukás - director of photography  (4)
Ferenc Lengyel - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

abszurd action family drama bio black comedy fiction short film satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu