sex hikaye

Róbert Pajer

 

director, screenwriter, actor

Filmography

director
 
2009 És a nyolcadik napon
Állomás – Kutyából nem lesz szalonna
És a nyolcadik napon
2008 Állomás
Tűzvonalban - A pók hálójában
Kalandozó magyarok Kínában
2006 Egy rém rendes család Budapesten
2005 Fekete krónika: A szép méregkeverő
Fekete krónika: Kékszakáll
Fekete krónika: A kalapácsos költő
2004 Fejezetek az Erények könyvéből
1996 A gyötrelmes gyémánt
1995 "Küldte Vénusz hozzám Cupidót..."
1993 Bukfenc
1992 Ördög vigye
1988 A hókirálynő bálja
1986 Mami blú
1984 Linda
Camino
Őrzők
Álomlátók
Fekete krónika
Ha felnövök...
Lilla tündér lesz
Minden mesék könyve
Szeress most!
screenwriter
 
1993 Bukfenc
1986 Mami blú
Fekete krónika
actor
 
1995 "Küldte Vénusz hozzám Cupidót..."
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Cserna - actor  (8)
Károly Markert - director of photography  (5)
Marton Frigyes B. - director of photography  (4)
Pál Békés - screenwriter  (4)
Rita Jónás - actor  (4)
György Dörner - actor  (3)
Ottó Oláh - sound engineer  (3)
Sándor Gáspár - actor  (3)
Ádám Lux - actor  (2)

Genres

action family drama children educational satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu