sex hikaye

Egy rém rendes család Budapesten (Egy rém rendes család Budapesten)

series 40 min,
comedy Color Hungarian

Crew

director Péter Kubinszky , Róbert Pajer
  screenwriter Balázs Pataki , Richárd Salinger , Réka Divinyi , Dénes Orosz , Zsolt Györei
  director of photography András Petróczy
     
  editor Róbert Iván , István Petrikó
     

Cast

Bándi Misi Adrián Jurics
  Bándi Juci Ágnes Bertalan
  Vastagh Edit Ildikó Bacsa
  Vastagh Robi József Sárközy
  Bándi Dia Laura Marsi
     
more cast további szereplők
  animal rental AnimalCasting
     
     

Synopsis

A Bándi család egy tipikus magyar család karikatúrája. Papa (Bándi Sanyi), mama (Bándi Juci) és két gyerek (Bándi Dia, Bándi Misi), mint a klasszikus családmodellben, csak éppen ellentmondanak minden hagyományos családi értéknek. Ők az örök vesztes mintapéldányai, de mégsem sajnáljuk őket, mert soha egyetlen jó szavuk sincsen semmiről és senkiről, de főleg egymásról. A világ legönzőbb emberei, és ezt teljes mellszélességgel vállalják is. Senkit és semmit nem tisztelnek, a legnagyobb természetességgel teregetik ki bárki előtt a családi titkokat és ezek a titkok általában a csóróságukról, vagy a szexuális életükről szólnak. A Bándi családról talán csak egy pozitívum mondható el: összetartóak.

Egy kicsi lepattant családi házban élnek, Budapest külvárosában. Van egy kutyájuk, akinek az aktivitása egy koszos subaszőnyegével vetekszik. A ház mindössze egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából, és a tetőtérben berendezett közös gyerekszobából áll.

Sanyi és Juci a gimi vége óta házasok, mindketten úgy érzik, azóta romlott el az életük. Sanyi azt gondolja Juciról, hogy lusta, önző és élősködő, Juci azt gondolja Sanyiról, hogy egy bunkó, vesztes, macsó, és mindkettőnek igaza van. Két gyerekük a tizenöt éves laza erkölcsű Dia, és tizenkét éves kissé koraérett Misi, ugyanabba a környékbeli tizenkét osztályos gimnáziumba jár, ahová annak idején a szüleik.

Bándiék ócska kis házának szomszédságában egy csinos kis villa áll, amit nemrég vásárolt meg Vastagh Edit és Robi egy Bándiékkal egykorú, jólszituált házaspár, akik a bankszakmában dolgoznak. Ők pontosan Bándiék ellentétei, akik az előre megtervezett, tökéletes életüket élik. Émelyítően imádják egymást, és minden tökéletesen rendben van körülöttük, amíg nem találkoznak Bándiékkal, akiknek a stílusa, és életfelfogása bár elborzasztja őket, mégsem tudják kivonni magukat a hatásuk alól.


pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!