sex hikaye

Tamás Vayer

 

set designer, production designer, actor, director

Filmography

set designer
 
2001 Hamvadó cigarettavég
1996 Balekok és banditák
Franciska vasárnapjai
1993 Csetepaté Chioggiában
1990 Szoba kilátással
1983 Te rongyos élet
1981 Requiem
Ideiglenes paradicsom
1980 Circus Maximus
1976 Labirintus
1975 A kenguru
1974 141 perc a befejezetlen mondatból
1973 Plusz-mínusz egy nap
1972 A magyar ugaron
1971 Szindbád
1970 Szerelmesfilm
N. N. A halál angyala
1969 Imposztorok
1967 Nyár a hegyen
production designer
 
2001 Hamvadó cigarettavég
1998 Az öt zsaru
1992 Roncsfilm
1988 Vadon
1985 Képvadászok
1981 Cha-cha-cha
1976 Zongora a levegőben
Az ötödik pecsét
Fekete gyémántok
1974 Szikrázó lányok
1969 A tanú
1968 Szeressétek Odor Emíliát!
Egri csillagok
Kötelék
actor
 
1999 A Szindbád gyártásvezetője voltam
director
 
1996 A propos Fábri
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Illés - director of photography  (8)
Erzsébet Mialkovszky - costume designer  (7)
János Zsombolyai - director of photography  (7)
Péter Bacsó - screenwriter  (7)
Zoltán Fábri - director  (5)
András Kern - actor  (4)
Éva Kármentő - editor  (4)
Éva Ruttkai - actor  (4)

Genres

drama adventure political satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu