sex hikaye

György Illés

 

director of photography, actor, contributor

Filmography

director of photography
 
1996 Retúr
1987 Szeleburdi vakáció
1985 Az elvarázsolt dollár
1983 Rohanj velem
Gyertek el a névnapomra
1981 Requiem
Ideiglenes paradicsom
1980 Fábián Bálint találkozása Istennel
1979 Csillag a máglyán
1978 Legato
Magyarok
1976 Az ötödik pecsét
Fekete gyémántok
1975 Legenda a nyúlpaprikásról
Tűzgömbök
1974 A Pendragon legenda
141 perc a befejezetlen mondatból
1973 Hét tonna dollár
Plusz-mínusz egy nap
1972 A magyar ugaron
1971 Hangyaboly
1970 Szemtől szembe
Én vagyok Jeromos
Hatholdas rózsakert
Utazás a koponyám körül
1969 A Pál utcai fiúk
Isten hozta, őrnagy úr!
Imposztorok
Az oroszlán ugrani készül
1967 Falak
1966 Utószezon
Aranysárkány
Minden kezdet nehéz
1965 Húsz óra
Szerelmes biciklisták
1964 Mit csinált felséged 3-tól 5-ig?
Karambol
1963 Pacsirta
1961 Próbaút
Nem ér a nevem
Megöltek egy lányt
Megszállottak
1960 Kálvária
Fűre lépni szabad
1959 Álmatlan évek
Szegény gazdagok
1958 Ház a sziklák alatt
Szent Péter esernyője
1957 A tettes ismeretlen
1956 Az eltüsszentett birodalom
Ünnepi vacsora
1955 A 9-es kórterem
Budapesti tavasz
1954 Fel a fejjel
1953 Kiskrajcár
Ifjú szívvel
Péntek 13
1951 Vihar
Tűzkeresztség
Civil a pályán
actor
 
2004 Emlékezünk Illés György operatőrre
2002 Egy igaz ember
1996 Mesterek és tanítványok
Történetek a magyar filmről VI.
contributor
 
2002 Eiben István fényudvara -- Az utolsó tekercs
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zoltán Fábri - director  (13)
Antal Páger - actor  (12)
József Romvári - set designer  (10)
Ferenc Kállai - actor  (9)
Géza Tordy - actor  (8)
Klári Tolnay - actor  (8)
Manyi Kiss - actor  (8)
Márta Fónay - actor  (8)

Genres

family drama children political portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu