sex hikaye

Klári Tolnay

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1998 Csiky Gergely: A nagymama
Hubay Miklós: Ők tudják, mi a szerelem
1985 Bevégezetlen ragozás
Ők tudják, mi a szerelem
Kaviár és lencse
1984 A Vörös grófnő
1983 A csoda vége
1982 Kedves hazug
1981 A messziről jött ember
1980 Kojak Budapesten
Kojac Budapesten
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
1978 Legato
1976 Fekete gyémántok
1975 Micsoda idők voltak
Ballagó idő
1974 Római karnevál
Sosem lehet tudni
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem
Volt egyszer egy család
A tűz balladája
1970 Hatholdas rózsakert
Danaida
Szerelmi álmok - Liszt
1969 Fáklyaláng
Kegyenc
1967 Az özvegy és a százados
A koppányi aga testamentuma
1966 Apa - Egy hit naplója
1963 Pacsirta
Hogy állunk fiatalember?
1962 Angyalok földje
1961 Nem ér a nevem
1960 Virrad
Fűre lépni szabad
1959 Akiket a pacsirta elkísér
1958 Micsoda éjszaka!
1957 A tettes ismeretlen
1956 Ünnepi vacsora
Mese a 12 találatról
1954 Rokonok
1951 Déryné
1948 Beszterce ostroma
Egy asszony elindul
1943 Ágrólszakadt úrilány
Szerencsés flótás
Féltékenység
Menekülő ember
Rákóczi nótája
1942 Katyi
Pista tekintetes úr
Keresztúton
Férfihűség
1941 Havasi napsütés
Kádár kontra Kerekes
Néma kolostor
Egy csók és más semmi
Az ördög nem alszik
Három csengő
Dzsentrifészek
1940 A szerelem nem szégyen
Tóparti látomás
Erzsébet királyné
Vissza az úton
1939 Margithídi kaland
Hat hét boldogság
Toprini nász
1938 Azurexpress
A hölgy egy kissé bogaras
Gyimesi vadvirág
Döntő pillanat
1937 A kölcsönkért kastély
Az én lányom nem olyan
1936 Tisztelet a kivételnek
Légy jó mindhalálig
1935 Az új rokon
Az okos mama
1934 Meseautó
Róza néni elintézi
Dániel
A miniszterelnök
Pillantás a hídról
A tönk meg a széle
Családi tűzhely - Janika
contributor
 
A tragikus mosoly
Hiába menekülsz...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (14)
István Eiben - director of photography  (13)
Ákos Ráthonyi - director  (12)
Imre Sinkovits - actor  (12)
Sándor Pethes - actor  (11)
Gyula Gózon - actor  (10)
Ádám Szirtes - actor  (9)
Gerő Mály - actor  (9)
Hilda Gobbi - actor  (9)
Ida Turay - actor  (9)

Genres

drama children adventure portrait romantic theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu