sex hikaye

Ida Turay

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1997 Irány Kalifornia!
1988 Tanmesék a szexről
1987 Szeleburdi vakáció
1986 Örökkön örökké
1978 A nagy ékszerész
1977 Gabi
1973 Csínom Palkó
1952 Állami áruház
1951 Déryné
1949 Janika
1948 Beszterce ostroma
1947 Könnyű múzsa
1944 Gazdátlan asszony
1943 Egy szoknya, egy nadrág
1942 Lelki klinika
Jelmezbál
Családunk szégyene
És a vakok látnak
1941 Tessék jegyet váltani
Havasi napsütés
Három csengő
Magdolna
Végre!
1940 Férjet keresek
Hétszilvafa
Gyurkovics fiúk
1939 Garszonlakás kiadó
1938 Nincsenek véletlenek
Rozmaring
Péntek Rézi
Te csak pipálj, Ladányi!
1937 Hotel Kikelet
Pesti mese
A kölcsönkért kastély
Az én lányom nem olyan
1935 Az új rokon
Köszönöm, hogy elgázolt
Ez a villa eladó
1934 Ida regénye
Márciusi mese
1933 Rákóczi induló
1929 Rabmadár
Janika
Károly és a sült pulykák
contributor
 
A tragikus mosoly
Hiába menekülsz...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (13)
Gyula Gózon - actor  (12)
István Békeffy - screenwriter  (11)
Gyula Kabos - actor  (10)
Klári Tolnay - actor  (9)
Gábor Rajnay - actor  (8)
Gerő Mály - actor  (8)
Antal Páger - actor  (7)
Piri Vaszary - actor  (6)
Sándor Pethes - actor  (6)

Genres

family drama crime musical silent portrait romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu