sex hikaye

István Eiben

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Külvárosi legenda
Csendes otthon
1956 Dollárpapa
Mese a 12 találatról
1955 Egy pikoló világos
1954 Rokonok
Én és a nagyapám
1952 Első fecskék
Nyugati övezet
Erkel
1951 Becsület és dicsőség
Déryné
1950 Kis Katalin házassága
1949 Mágnás Miska
Janika
Úri muri
1948 Beszterce ostroma
1945 Hazugság nélkül
A tanítónő
1944 Afrikai vőlegény
1943 Éjjeli zene
Menekülő ember
Rákóczi nótája
Kalotaszegi madonna
Fény és árnyék
Ez történt Budapesten
Késő
Tilos a szerelem
Anyámasszony katonája
Zenélő malom
1942 Kísértés
Katyi
Halálos csók
Házasság
1941 Dankó Pista
Szűts Mara házassága
Néma kolostor
Egy éjszaka Erdélyben
Lesz, ami lesz
Bob herceg
Egy tál lencse
Miért?
Végre!
1940 Férjet keresek
Igen vagy nem?
Semmelweis
Hazajáró lélek
Lángok
Tóparti látomás
1939 Áll a bál
A varieté csillagai
5 óra 40
A miniszter barátja
Toprini nász
Földindulás
1938 Péntek Rézi
Elcserélt ember
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Azurexpress
Úri világ
Szegény gazdagok
Uz Bence
1937 Marika
A 111-es
A férfi mind őrült
Édes a bosszú
Pesti mese
Mámi
3:1 a szerelem javára
1936 Nászút féláron
Évforduló
A nagymama
Mária nővér
Légy jó mindhalálig
Én voltam
Az Aranyember
1935 Barátságos arcot kérek
Köszönöm, hogy elgázolt
Budai cukrászda
Az új földesúr
Az új rokon
Ez a villa eladó
1934 Egy éj Velencében
Kismama
Ida regénye
Emmy
Márciusi mese
Helyet az öregeknek
1933 Kísértetek vonata
Rákóczi induló
1932 A vén gazember
Tavaszi zápor
Repülő arany
Piri mindent tud
Ítél a Balaton
1931 Hyppolit a lakáj
A kék bálvány
1924 Pál utcai fiúk
1923 Az egyhuszasos lány - Egy dollár
Cifra nyomorúság

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Jávor - actor  (24)
Antal Páger - actor  (21)
Gyula Gózon - actor  (20)
Sándor Pethes - actor  (18)
Tivadar Bilicsi - actor  (16)
Gyula Csortos - actor  (14)
Gábor Rajnay - actor  (13)
Ida Turay - actor  (13)
Klári Tolnay - actor  (13)

Genres

drama adventure crime melodrama musical silent romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu