sex hikaye

István Eiben

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Külvárosi legenda
Csendes otthon
1956 Dollárpapa
Mese a 12 találatról
1955 Egy pikoló világos
1954 Én és a nagyapám
Rokonok
1952 Nyugati övezet
Első fecskék
Erkel
1951 Becsület és dicsőség
Déryné
1950 Kis Katalin házassága
1949 Úri muri
Janika
Mágnás Miska
1948 Beszterce ostroma
1945 Hazugság nélkül
A tanítónő
1944 Afrikai vőlegény
1943 Rákóczi nótája
Zenélő malom
Kalotaszegi madonna
Fény és árnyék
Menekülő ember
Tilos a szerelem
Ez történt Budapesten
Késő
Éjjeli zene
Anyámasszony katonája
1942 Katyi
Halálos csók
Kísértés
Házasság
1941 Miért?
Néma kolostor
Egy éjszaka Erdélyben
Egy tál lencse
Dankó Pista
Szűts Mara házassága
Végre!
Lesz, ami lesz
Bob herceg
1940 Igen vagy nem?
Lángok
Férjet keresek
Hazajáró lélek
Tóparti látomás
Semmelweis
1939 Földindulás
Áll a bál
A varieté csillagai
5 óra 40
Toprini nász
A miniszter barátja
1938 Elcserélt ember
Azurexpress
Szegény gazdagok
Uz Bence
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Péntek Rézi
Úri világ
1937 A 111-es
A férfi mind őrült
Pesti mese
Mámi
Édes a bosszú
3:1 a szerelem javára
Marika
1936 Én voltam
Az Aranyember
Légy jó mindhalálig
Évforduló
A nagymama
Mária nővér
Nászút féláron
1935 Az új földesúr
Budai cukrászda
Az új rokon
Ez a villa eladó
Barátságos arcot kérek
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Kismama
Ida regénye
Emmy
Márciusi mese
Helyet az öregeknek
Egy éj Velencében
1933 Kísértetek vonata
Rákóczi induló
1932 Tavaszi zápor
Ítél a Balaton
Piri mindent tud
A vén gazember
Repülő arany
1931 A kék bálvány
Hyppolit a lakáj
1924 Pál utcai fiúk
1923 Az egyhuszasos lány - Egy dollár
Cifra nyomorúság

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Jávor - actor  (24)
Antal Páger - actor  (21)
Gyula Gózon - actor  (20)
Sándor Pethes - actor  (18)
Tivadar Bilicsi - actor  (16)
Gyula Csortos - actor  (14)
Gábor Rajnay - actor  (13)
Ida Turay - actor  (13)
Klári Tolnay - actor  (13)

Genres

drama adventure crime melodrama musical silent romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu