sex hikaye

István Eiben

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Külvárosi legenda
Csendes otthon
1956 Dollárpapa
Mese a 12 találatról
1955 Egy pikoló világos
1954 Rokonok
Én és a nagyapám
1952 Első fecskék
Nyugati övezet
Erkel
1951 Becsület és dicsőség
Déryné
1950 Kis Katalin házassága
1949 Úri muri
Janika
Mágnás Miska
1948 Beszterce ostroma
1945 A tanítónő
Hazugság nélkül
1944 Afrikai vőlegény
1943 Rákóczi nótája
Ez történt Budapesten
Késő
Kalotaszegi madonna
Fény és árnyék
Anyámasszony katonája
Tilos a szerelem
Zenélő malom
Menekülő ember
Éjjeli zene
1942 Katyi
Házasság
Halálos csók
Kísértés
1941 Lesz, ami lesz
Néma kolostor
Bob herceg
Egy éjszaka Erdélyben
Miért?
Egy tál lencse
Végre!
Dankó Pista
Szűts Mara házassága
1940 Igen vagy nem?
Semmelweis
Lángok
Hazajáró lélek
Tóparti látomás
Férjet keresek
1939 5 óra 40
A miniszter barátja
Földindulás
Áll a bál
Toprini nász
A varieté csillagai
1938 Péntek Rézi
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Elcserélt ember
Úri világ
Azurexpress
Szegény gazdagok
Uz Bence
1937 Édes a bosszú
A 111-es
A férfi mind őrült
Pesti mese
Mámi
3:1 a szerelem javára
Marika
1936 Nászút féláron
Mária nővér
Légy jó mindhalálig
Én voltam
Az Aranyember
Évforduló
A nagymama
1935 Barátságos arcot kérek
Köszönöm, hogy elgázolt
Az új földesúr
Budai cukrászda
Az új rokon
Ez a villa eladó
1934 Egy éj Velencében
Kismama
Ida regénye
Emmy
Márciusi mese
Helyet az öregeknek
1933 Kísértetek vonata
Rákóczi induló
1932 A vén gazember
Repülő arany
Tavaszi zápor
Piri mindent tud
Ítél a Balaton
1931 Hyppolit a lakáj
A kék bálvány
1924 Pál utcai fiúk
1923 Az egyhuszasos lány - Egy dollár
Cifra nyomorúság

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Jávor - actor  (24)
Antal Páger - actor  (21)
Gyula Gózon - actor  (20)
Sándor Pethes - actor  (18)
Tivadar Bilicsi - actor  (16)
Gyula Csortos - actor  (14)
Gábor Rajnay - actor  (13)
Ida Turay - actor  (13)
Klári Tolnay - actor  (13)

Genres

drama adventure crime melodrama musical silent romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu