sex hikaye

István Eiben

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Csendes otthon
Külvárosi legenda
1956 Dollárpapa
Mese a 12 találatról
1955 Egy pikoló világos
1954 Rokonok
Én és a nagyapám
1952 Erkel
Nyugati övezet
Első fecskék
1951 Becsület és dicsőség
Déryné
1950 Kis Katalin házassága
1949 Úri muri
Mágnás Miska
Janika
1948 Beszterce ostroma
1945 A tanítónő
Hazugság nélkül
1944 Afrikai vőlegény
1943 Anyámasszony katonája
Éjjeli zene
Zenélő malom
Rákóczi nótája
Menekülő ember
Kalotaszegi madonna
Fény és árnyék
Ez történt Budapesten
Késő
Tilos a szerelem
1942 Házasság
Kísértés
Katyi
Halálos csók
1941 Végre!
Miért?
Dankó Pista
Néma kolostor
Egy éjszaka Erdélyben
Szűts Mara házassága
Egy tál lencse
Lesz, ami lesz
Bob herceg
1940 Tóparti látomás
Lángok
Igen vagy nem?
Férjet keresek
Hazajáró lélek
Semmelweis
1939 A miniszter barátja
Toprini nász
Földindulás
Áll a bál
A varieté csillagai
5 óra 40
1938 Szegény gazdagok
Uz Bence
Úri világ
Péntek Rézi
Elcserélt ember
Azurexpress
A Noszty fiú esete Tóth Marival
1937 3:1 a szerelem javára
Marika
A 111-es
A férfi mind őrült
Édes a bosszú
Pesti mese
Mámi
1936 Én voltam
Az Aranyember
Nászút féláron
Évforduló
A nagymama
Légy jó mindhalálig
Mária nővér
1935 Az új rokon
Ez a villa eladó
Az új földesúr
Barátságos arcot kérek
Köszönöm, hogy elgázolt
Budai cukrászda
1934 Márciusi mese
Helyet az öregeknek
Egy éj Velencében
Kismama
Ida regénye
Emmy
1933 Kísértetek vonata
Rákóczi induló
1932 Repülő arany
A vén gazember
Ítél a Balaton
Tavaszi zápor
Piri mindent tud
1931 Hyppolit a lakáj
A kék bálvány
1924 Pál utcai fiúk
1923 Az egyhuszasos lány - Egy dollár
Cifra nyomorúság

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Jávor - actor  (24)
Antal Páger - actor  (21)
Gyula Gózon - actor  (20)
Sándor Pethes - actor  (18)
Tivadar Bilicsi - actor  (16)
Gyula Csortos - actor  (14)
Gábor Rajnay - actor  (13)
Ida Turay - actor  (13)
Klári Tolnay - actor  (13)

Genres

drama adventure crime melodrama musical silent romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu