sex hikaye

István Eiben

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1958 Felfelé a lejtőn
1957 Külvárosi legenda
Csendes otthon
1956 Dollárpapa
Mese a 12 találatról
1955 Egy pikoló világos
1954 Én és a nagyapám
Rokonok
1952 Első fecskék
Erkel
Nyugati övezet
1951 Becsület és dicsőség
Déryné
1950 Kis Katalin házassága
1949 Janika
Úri muri
Mágnás Miska
1948 Beszterce ostroma
1945 A tanítónő
Hazugság nélkül
1944 Afrikai vőlegény
1943 Kalotaszegi madonna
Fény és árnyék
Ez történt Budapesten
Tilos a szerelem
Késő
Anyámasszony katonája
Zenélő malom
Éjjeli zene
Rákóczi nótája
Menekülő ember
1942 Halálos csók
Házasság
Kísértés
Katyi
1941 Néma kolostor
Dankó Pista
Szűts Mara házassága
Egy éjszaka Erdélyben
Egy tál lencse
Lesz, ami lesz
Bob herceg
Végre!
Miért?
1940 Férjet keresek
Hazajáró lélek
Semmelweis
Tóparti látomás
Lángok
Igen vagy nem?
1939 A varieté csillagai
5 óra 40
A miniszter barátja
Toprini nász
Földindulás
Áll a bál
1938 Elcserélt ember
Azurexpress
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Szegény gazdagok
Uz Bence
Úri világ
Péntek Rézi
1937 Pesti mese
Édes a bosszú
Mámi
3:1 a szerelem javára
Marika
A 111-es
A férfi mind őrült
1936 A nagymama
Légy jó mindhalálig
Mária nővér
Én voltam
Az Aranyember
Nászút féláron
Évforduló
1935 Budai cukrászda
Az új rokon
Ez a villa eladó
Az új földesúr
Barátságos arcot kérek
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Ida regénye
Emmy
Márciusi mese
Helyet az öregeknek
Egy éj Velencében
Kismama
1933 Kísértetek vonata
Rákóczi induló
1932 Tavaszi zápor
Piri mindent tud
Repülő arany
A vén gazember
Ítél a Balaton
1931 A kék bálvány
Hyppolit a lakáj
1924 Pál utcai fiúk
1923 Az egyhuszasos lány - Egy dollár
Cifra nyomorúság

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Pál Jávor - actor  (24)
Antal Páger - actor  (21)
Gyula Gózon - actor  (20)
Sándor Pethes - actor  (18)
Tivadar Bilicsi - actor  (16)
Gyula Csortos - actor  (14)
Gábor Rajnay - actor  (13)
Ida Turay - actor  (13)
Klári Tolnay - actor  (13)

Genres

drama adventure crime melodrama musical silent romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu