sex hikaye

Tivadar Bilicsi

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1975 A bohóc felesége
A peleskei nótárius
1973 ...és a holtak újra énekelnek
1972 Hazai történetek
Egy óra - három arc
1968 Sárga rózsa
1966 Othello Gyulaházán
1963 Színészek a porondon
1951 Déryné
1945 Aranyóra
1944 Egy pofon, egy csók
1943 Heten, mint a gonoszok
Anyámasszony katonája
Szerencsés flótás
Éjféli gyors
Éjjeli zene
Házassággal kezdődik
Sziámi macska
1942 Alkalom
Katyi
Jelmezbál
1941 Bob herceg
Végre!
A beszélő köntös
Behajtani tilos!
Leányvásár
Csákó és kalap
1940 Sok hűhó Emmiért
Férjet keresek
Hétszilvafa
Hazafelé
Erzsébet királyné
Semmelweis
1939 Földindulás
Halálos tavasz
Pénz áll a házhoz
Áll a bál
János vitéz
Tökéletes férfi
1938 Pillanatnyi pénzzavar
Uz Bence
A leányvári boszorkány
Pusztai királykisasszony
A papucshős
1937 3:1 a szerelem javára
Édes a bosszú
1936 Méltóságos kisasszony
Az Aranyember
1935 Barátságos arcot kérek
Ez a villa eladó
Hárman a padon
Nem vagyunk angyalok
Tokaji aszú
contributor
 
Zentay Anna emlékalbuma

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (16)
Gyula Csortos - actor  (13)
Rezső Icsey - director of photography  (10)
Manyi Kiss - actor  (9)
Piri Vaszary - actor  (9)
Erzsi Simor - actor  (7)
Zoltán Makláry - actor  (7)
Antal Páger - actor  (6)
Barnabás Hegyi - director of photography  (6)

Genres

circus movie drama adventure crime portrait romantic theatre play historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu