sex hikaye

Barnabás Hegyi

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1968 Alfa Rómeó és Júlia
1966 Fügefalevél
1965 Iszony
Butaságom története
Másfélmillió
1964 Egy ember, aki nincs
Négy lány egy udvarban
Miért rosszak a magyar filmek?
Kár a benzinért
1963 Új Gilgames
Bálvány
1962 Amíg holnap lesz
Mici néni két élete
1961 Pesti háztetők
Alba Regia
1960 Rangon alul
Fapados szerelem
Virrad
Zápor
1959 Tegnap
1958 Csempészek
1957 Éjfélkor
Melyiket a kilenc közül?
1956 Keserű igazság
Körhinta
Tanár úr kérem...
1955 Gázolás
Díszelőadás
1954 2x2 néha 5
Életjel
1953 A harag napja
Föltámadott a tenger
1951 Különös házasság
1950 Dalolva szép az élet
1949 Díszmagyar
Lúdas Matyi
1948 Forró mezők
Egy asszony elindul
1947 Betlehemi királyok
Valahol Európában
Ének a búzamezőkről
1944 Az első
Gorodi fogoly
Gyanú
1943 Kettesben
Majális
Kölcsönadott élet
A "28-as"
Aranypáva
Házassággal kezdődik
Ópiumkeringő
Féltékenység
Ördöglovas
1942 Éjfélre kiderül
Egér a palotában
A harmincadik
5-ös számú őrház
Szerető fia, Péter
Estélyi ruha kötelező
Az éjszaka lánya
A láp virága
Alkalom
Csalódás
A kétezerpengős férfi
1941 A beszélő köntös
Leányvásár
Három csengő
Az ördög nem alszik
Csákó és kalap
Dzsentrifészek
Doktor Kovács István
Behajtani tilos!
Régi nyár
1940 Pepita kabát
Cserebere
Pontyhorgászok
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (17)
Antal Páger - actor  (11)
Gyula Benkő - actor  (10)
József Bihari - actor  (10)
László Cserépy - director  (10)
Ferenc Bessenyei - actor  (9)
László Katonka - editor  (9)
Miklós Gábor - actor  (8)

Genres

drama film etude adventure concert romantic sport satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu