sex hikaye

Barnabás Hegyi

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1968 Alfa Rómeó és Júlia
1966 Fügefalevél
1965 Iszony
Butaságom története
Másfélmillió
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
Kár a benzinért
Négy lány egy udvarban
Egy ember, aki nincs
1963 Bálvány
Új Gilgames
1962 Amíg holnap lesz
Mici néni két élete
1961 Alba Regia
Pesti háztetők
1960 Fapados szerelem
Zápor
Virrad
Rangon alul
1959 Tegnap
1958 Csempészek
1957 Éjfélkor
Melyiket a kilenc közül?
1956 Körhinta
Tanár úr kérem...
Keserű igazság
1955 Díszelőadás
Gázolás
1954 2x2 néha 5
Életjel
1953 A harag napja
Föltámadott a tenger
1951 Különös házasság
1950 Dalolva szép az élet
1949 Lúdas Matyi
Díszmagyar
1948 Egy asszony elindul
Forró mezők
1947 Ének a búzamezőkről
Betlehemi királyok
Valahol Európában
1944 Gyanú
Az első
Gorodi fogoly
1943 Kölcsönadott élet
Ördöglovas
Féltékenység
Kettesben
Majális
A "28-as"
Aranypáva
Házassággal kezdődik
Ópiumkeringő
1942 5-ös számú őrház
A kétezerpengős férfi
Szerető fia, Péter
Az éjszaka lánya
A láp virága
Alkalom
Csalódás
Éjfélre kiderül
Estélyi ruha kötelező
Egér a palotában
A harmincadik
1941 Az ördög nem alszik
Csákó és kalap
Dzsentrifészek
Doktor Kovács István
Behajtani tilos!
Régi nyár
Három csengő
Leányvásár
A beszélő köntös
1940 Cserebere
Pepita kabát
Pontyhorgászok
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (17)
Antal Páger - actor  (11)
Gyula Benkő - actor  (10)
József Bihari - actor  (10)
László Cserépy - director  (10)
Ferenc Bessenyei - actor  (9)
László Katonka - editor  (9)
Miklós Gábor - actor  (8)

Genres

drama film etude adventure concert romantic sport satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu