sex hikaye

Barnabás Hegyi

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
1968 Alfa Rómeó és Júlia
1966 Fügefalevél
1965 Másfélmillió
Iszony
Butaságom története
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
Kár a benzinért
Négy lány egy udvarban
Egy ember, aki nincs
1963 Bálvány
Új Gilgames
1962 Amíg holnap lesz
Mici néni két élete
1961 Pesti háztetők
Alba Regia
1960 Zápor
Virrad
Rangon alul
Fapados szerelem
1959 Tegnap
1958 Csempészek
1957 Melyiket a kilenc közül?
Éjfélkor
1956 Tanár úr kérem...
Keserű igazság
Körhinta
1955 Díszelőadás
Gázolás
1954 2x2 néha 5
Életjel
1953 A harag napja
Föltámadott a tenger
1951 Különös házasság
1950 Dalolva szép az élet
1949 Lúdas Matyi
Díszmagyar
1948 Forró mezők
Egy asszony elindul
1947 Betlehemi királyok
Valahol Európában
Ének a búzamezőkről
1944 Gyanú
Az első
Gorodi fogoly
1943 Kölcsönadott élet
Ördöglovas
Féltékenység
Kettesben
Majális
A "28-as"
Aranypáva
Házassággal kezdődik
Ópiumkeringő
1942 Az éjszaka lánya
A láp virága
Alkalom
Csalódás
Éjfélre kiderül
Estélyi ruha kötelező
Egér a palotában
A harmincadik
5-ös számú őrház
A kétezerpengős férfi
Szerető fia, Péter
1941 Behajtani tilos!
Régi nyár
Három csengő
Leányvásár
A beszélő köntös
Az ördög nem alszik
Csákó és kalap
Dzsentrifészek
Doktor Kovács István
1940 Cserebere
Pepita kabát
Pontyhorgászok
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (17)
Antal Páger - actor  (11)
Gyula Benkő - actor  (10)
József Bihari - actor  (10)
László Cserépy - director  (10)
Ferenc Bessenyei - actor  (9)
László Katonka - editor  (9)
Miklós Gábor - actor  (8)

Genres

drama film etude adventure concert romantic sport satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu