sex hikaye

Miklós Gábor

 

actor, director

Filmography

actor
 
1994 Pá Drágám
1985 Villanyvonat
1983 Sértés
1982 Történetek a magyar filmről
1979 Ki beszél itt szerelemről?
1975 Vivát Benyovszky!
1974 Római karnevál
Don Carlos
1973 Az ördög cimborája
Hannibál utolsó útja
Ősbemutató
1970 N. N. A halál angyala
Csak egy telefon
1969 Kegyenc
A Hanákné ügy
Az idő ablakai
1968 Kötelék
1967 Falak
1966 Apa - Egy hit naplója
1965 Csiribiri
Honfoglalás I-II.
Játék a múzeumban
Már nem olyan időket élünk
A helység kalapácsa
1964 Négy lány egy udvarban
Ha egyszer 20 év múlva...
Egy ember, aki nincs
Miért rosszak a magyar filmek?
1962 Kertes házak utcája
1961 Alba Regia
1960 Három csillag
1959 Kard és kocka
1958 A harangok Rómába mentek
1957 Éjfélkor
1956 Keserű igazság
1955 A 9-es kórterem
Budapesti tavasz
1952 Erkel
Állami áruház
1951 Különös házasság
1949 Mágnás Miska
1947 Valahol Európában
director
 
1984 Torquato Tasso

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Barnabás Hegyi - director of photography  (8)
Hilda Gobbi - actor  (6)
Éva Ruttkai - actor  (5)
Iván Darvas - actor  (5)
Péter Bacsó - screenwriter  (5)
Sándor Pécsi - actor  (5)
Sándor Zákonyi - editor  (5)
Éva Vass - actor  (4)
Ferenc Bessenyei - actor  (4)
Imre Sinkovits - actor  (4)

Genres

drama musical sci-fi satire historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu