sex hikaye

Sándor Zákonyi

 

editor, director

Filmography

editor
 
1979 Rózsa Sándor
1973 Hét tonna dollár
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem
1971 Csárdáskirálynő
1968 A veréb is madár
1967 Mocorgó
A kártyavár
Nem várok holnapig...
1966 Othello Gyulaházán
1965 Másfélmillió
Iszony
Fény a redőny mögött
1964 Álmodozások kora
Rab Ráby
Kár a benzinért
1962 Mici néni két élete
1961 Négyen az árban
Megöltek egy lányt
Napfény a jégen
1960 Fűre lépni szabad
1959 Kard és kocka
Gyalog a mennyországba
Fekete szem éjszakája
1956 Ünnepi vacsora
A csodacsatár
1955 Gázolás
1953 Rákóczi hadnagya
1952 Állami áruház
Erkel
1951 Civil a pályán
Különös házasság
1950 Dalolva szép az élet
1949 Janika
Lúdas Matyi
Mágnás Miska
1948 Beszterce ostroma
1945 A tanítónő
director
 
1957 Pfúj, bíró
Korlátgyakorlatok
Kenuzás

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (10)
Márton Keleti - director  (10)
Barnabás Hegyi - director of photography  (8)
István Békeffy - screenwriter  (8)
Antal Páger - actor  (6)
Ferenc Kállai - actor  (6)
Hilda Gobbi - actor  (6)
Mari Törőcsik - actor  (6)
Ádám Szirtes - actor  (5)

Genres

drama children educational adventure crime musical romantic sport historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu