sex hikaye

Márton Keleti

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1973 Csínom Palkó
1972 Fuss, hogy utolérjenek
Bob herceg
Harminckét nevem volt
1971 Villa a Lidón
1970 Szerelmi álmok - Liszt
A 0416-os szökevény
1969 Régi nyár
Történelmi magánügyek
1968 Elsietett házasság
1967 Tanulmány a nőkről
1965 A tizedes meg a többiek
Butaságom története
1964 Ha egyszer 20 év múlva...
1963 Hattyúdal
1962 Esős vasárnap
Amíg holnap lesz
1961 Puskák és galambok
Nem ér a nevem
1960 Virrad
1959 Tegnap
Fekete szem éjszakája
1957 Két vallomás
1956 A csodacsatár
1955 Díszelőadás
1954 Fel a fejjel
1953 Ifjú szívvel
Péntek 13
Kiskrajcár
1952 Erkel
1951 Különös házasság
Civil a pályán
1950 Dalolva szép az élet
1949 Mágnás Miska
Janika
1948 Beszterce ostroma
1945 A tanítónő
1938 Te csak pipálj, Ladányi!
1937 A harapós férj
Viki
Torockói menyasszony
Komédia a tetőn
screenwriter
 
1957 Két vallomás
1936 Szenzáció
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Manyi Kiss - actor  (12)
Antal Páger - actor  (10)
Sándor Zákonyi - editor  (10)
Hilda Gobbi - actor  (9)
István Békeffy - screenwriter  (9)
Gyula Gózon - actor  (8)
Lajos Básti - actor  (8)
Sándor Pécsi - actor  (8)
Barnabás Hegyi - director of photography  (7)

Genres

drama children concert crime musical romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu