sex hikaye

Gyula Gózon

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1962 Amíg holnap lesz
Felmegyek a miniszterhez
1961 Nem ér a nevem
1956 A csodacsatár
1954 Én és a nagyapám
Rokonok
Simon Menyhért születése
Fel a fejjel
1953 Ifjú szívvel
1952 Állami áruház
1951 Civil a pályán
Déryné
Tűzkeresztség
1950 Dalolva szép az élet
1947 Könnyű múzsa
1945 A tanítónő
Aranyóra
1940 A szerelem nem szégyen
Rózsafabot
Erzsébet királyné
Erdélyi kastély
Semmelweis
1939 János vitéz
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A hölgy egy kissé bogaras
Péntek Rézi
1937 Az ember néha téved
Az én lányom nem olyan
Egy lány elindul
Segítség, örököltem!
1936 Három sárkány
Lovagias ügy
Mária nővér
1935 Budai cukrászda
Köszönöm, hogy elgázolt
A csúnya lány
Édes mostoha
Az új rokon
Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Ez a villa eladó
1934 Lila akác
Ida regénye
Helyet az öregeknek
Márciusi mese
Egy éj Velencében
Meseautó
Az iglói diákok
1933 Rákóczi induló
1932 Tavaszi zápor
1931 Hyppolit a lakáj
A kék bálvány
contributor
 
A tragikus mosoly

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (20)
Gyula Kabos - actor  (13)
Pál Jávor - actor  (13)
Ida Turay - actor  (12)
Sándor Pethes - actor  (12)
Klári Tolnay - actor  (10)
Lili Berky - actor  (9)
Antal Páger - actor  (8)
Ella Gombaszögi - actor  (8)
István Székely - director  (8)

Genres

drama adventure musical portrait romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu