sex hikaye

Gyula Gózon

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1962 Felmegyek a miniszterhez
Amíg holnap lesz
1961 Nem ér a nevem
1956 A csodacsatár
1954 Simon Menyhért születése
Fel a fejjel
Én és a nagyapám
Rokonok
1953 Ifjú szívvel
1952 Állami áruház
1951 Déryné
Tűzkeresztség
Civil a pályán
1950 Dalolva szép az élet
1947 Könnyű múzsa
1945 A tanítónő
Aranyóra
1940 Erzsébet királyné
Erdélyi kastély
Semmelweis
A szerelem nem szégyen
Rózsafabot
1939 János vitéz
1938 Péntek Rézi
A Noszty fiú esete Tóth Marival
A hölgy egy kissé bogaras
1937 Segítség, örököltem!
Az ember néha téved
Az én lányom nem olyan
Egy lány elindul
1936 Mária nővér
Három sárkány
Lovagias ügy
1935 Az új rokon
Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Ez a villa eladó
Budai cukrászda
Köszönöm, hogy elgázolt
A csúnya lány
Édes mostoha
1934 Meseautó
Az iglói diákok
Lila akác
Ida regénye
Helyet az öregeknek
Márciusi mese
Egy éj Velencében
1933 Rákóczi induló
1932 Tavaszi zápor
1931 Hyppolit a lakáj
A kék bálvány
contributor
 
A tragikus mosoly

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (20)
Gyula Kabos - actor  (13)
Pál Jávor - actor  (13)
Ida Turay - actor  (12)
Sándor Pethes - actor  (12)
Klári Tolnay - actor  (10)
Lili Berky - actor  (9)
Antal Páger - actor  (8)
Ella Gombaszögi - actor  (8)
István Székely - director  (8)

Genres

drama adventure musical portrait romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu