sex hikaye

Antal Páger

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
1985 A vén bakancsos és fia, a huszár
Higgyetek nekem
Eltüsszentett birodalom
1984 Különös házasság
Legyél te is Bonca!
Mennyei seregek
1983 Szent Kristóf kápolnája
Boszorkányszombat
1981 A messziről jött ember
1980 Társkeresés N. 1463 75'
Circus Maximus
1979 Anyám könnyű álmot ígér
Görgey Gábor: Wiener Walzer
Két történet a félmúltból
Mese habbal
A téglafal mögött
Philemon és Baucis
1978 Keménykalap és krumpliorr
A nagy ékszerész
A Zebegényiek
1976 Magnóliakert
Fekete gyémántok
Haszontalanok
Barátom, Bonca
1975 A peleskei nótárius
Ballagó idő
Három nővér
1974 Méz a kés hegyén
Jelbeszéd
1973 És mégis mozog a föld
A professzor a frontra megy
1972 A magyar ugaron
Bob herceg
Fuss, hogy utolérjenek
Nápolyt látni és...
1971 Nyulak a ruhatárban
Villa a Lidón
A fekete város
Uborkafa
Rézpillangó
1970 Hatholdas rózsakert
A revizor
A 0416-os szökevény
Tizennégy vértanú
1969 A varázsló
A beszélő köntös
Isten hozta, őrnagy úr!
1967 Tanulmány a nőkről
A kártyavár
1966 Édes és keserű
Az Orvos halála
Utószezon
1965 Honfoglalás I-II.
Húsz óra
Iszony
1964 Vízivárosi nyár
Rab Ráby
A kőszívű ember fiai
1963 Hattyúdal
Pacsirta
Bálvány
1962 Esős vasárnap
Felmegyek a miniszterhez
Isten őszi csillaga
Elveszett paradicsom
Mici néni két élete
Húsz évre egymástól
1961 Nem ér a nevem
Megöltek egy lányt
Katonazene
1960 Az arcnélküli város
Fűre lépni szabad
Zápor
Kálvária
A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 Tegnap
Akiket a pacsirta elkísér
Merénylet
1958 Sóbálvány
1957 A nagyrozsdási eset
A tettes ismeretlen
1944 Az első
1943 Kettesben
Aranypáva
1942 Házasság
A harmincadik
Fráter Loránd
Szerető fia, Péter
Férfihűség
1941 Háry János
Régi keringő
Végre!
Doktor Kovács István
Miért?
András
A szűz és a gödölye
Szűts Mara házassága
Egy éjszaka Erdélyben
1940 Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
Beáta és az ördög
Erdélyi kastély
Igen vagy nem?
1939 A varieté csillagai
Ili férjet fog
A miniszter barátja
Földindulás
Szervusz Péter!
1938 Rozmaring
Péntek Rézi
Döntő pillanat
Azurexpress
1937 Hotel Kikelet
Az ember néha téved
Pesti mese
A férfi mind őrült
Édes a bosszú
Egy lány elindul
1936 Évforduló
Havi 200 fix
1935 Barátságos arcot kérek
Édes mostoha
Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Emmy
1932 Ítél a Balaton
Piri mindent tud
Csókolj meg, édes!
Tangó
Komédia a tetőn
Dániel
Hárman a padon
screenwriter
 
1941 Doktor Kovács István

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (21)
Klári Tolnay - actor  (14)
Hilda Gobbi - actor  (13)
Géza Tordy - actor  (12)
György Illés - director of photography  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Barnabás Hegyi - director of photography  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)

Genres

family drama children adventure crime melodrama romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu