sex hikaye

Antal Páger

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
1985 A vén bakancsos és fia, a huszár
Higgyetek nekem
Eltüsszentett birodalom
1984 Mennyei seregek
Különös házasság
Legyél te is Bonca!
1983 Boszorkányszombat
Szent Kristóf kápolnája
1981 A messziről jött ember
1980 Társkeresés N. 1463 75'
Circus Maximus
1979 A téglafal mögött
Anyám könnyű álmot ígér
Philemon és Baucis
Görgey Gábor: Wiener Walzer
Két történet a félmúltból
Mese habbal
1978 A Zebegényiek
Keménykalap és krumpliorr
A nagy ékszerész
1976 Barátom, Bonca
Haszontalanok
Magnóliakert
Fekete gyémántok
1975 Három nővér
Ballagó idő
A peleskei nótárius
1974 Méz a kés hegyén
Jelbeszéd
1973 A professzor a frontra megy
És mégis mozog a föld
1972 Nápolyt látni és...
A magyar ugaron
Bob herceg
Fuss, hogy utolérjenek
1971 Rézpillangó
Nyulak a ruhatárban
Villa a Lidón
A fekete város
Uborkafa
1970 A 0416-os szökevény
Tizennégy vértanú
Hatholdas rózsakert
A revizor
1969 A varázsló
A beszélő köntös
Isten hozta, őrnagy úr!
1967 A kártyavár
Tanulmány a nőkről
1966 Az Orvos halála
Édes és keserű
Utószezon
1965 Iszony
Honfoglalás I-II.
Húsz óra
1964 Rab Ráby
A kőszívű ember fiai
Vízivárosi nyár
1963 Bálvány
Hattyúdal
Pacsirta
1962 Húsz évre egymástól
Mici néni két élete
Esős vasárnap
Felmegyek a miniszterhez
Isten őszi csillaga
Elveszett paradicsom
1961 Nem ér a nevem
Megöltek egy lányt
Katonazene
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Az arcnélküli város
Fűre lépni szabad
Kálvária
Zápor
1959 Tegnap
Akiket a pacsirta elkísér
Merénylet
1958 Sóbálvány
1957 A nagyrozsdási eset
A tettes ismeretlen
1944 Az első
1943 Kettesben
Aranypáva
1942 Házasság
A harmincadik
Fráter Loránd
Szerető fia, Péter
Férfihűség
1941 Szűts Mara házassága
A szűz és a gödölye
Egy éjszaka Erdélyben
Háry János
Régi keringő
Végre!
Doktor Kovács István
Miért?
András
1940 Igen vagy nem?
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
Beáta és az ördög
Erdélyi kastély
1939 A miniszter barátja
Földindulás
Ili férjet fog
Szervusz Péter!
A varieté csillagai
1938 Döntő pillanat
Azurexpress
Rozmaring
Péntek Rézi
1937 Egy lány elindul
Édes a bosszú
Hotel Kikelet
Pesti mese
A férfi mind őrült
Az ember néha téved
1936 Havi 200 fix
Évforduló
1935 Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
Barátságos arcot kérek
Édes mostoha
1934 Emmy
1932 Csókolj meg, édes!
Ítél a Balaton
Piri mindent tud
Komédia a tetőn
Hárman a padon
Dániel
Tangó
screenwriter
 
1941 Doktor Kovács István

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (21)
Klári Tolnay - actor  (14)
Hilda Gobbi - actor  (13)
Géza Tordy - actor  (12)
György Illés - director of photography  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Barnabás Hegyi - director of photography  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)

Genres

family drama children adventure crime melodrama romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu