sex hikaye

Antal Páger

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
1985 Eltüsszentett birodalom
A vén bakancsos és fia, a huszár
Higgyetek nekem
1984 Mennyei seregek
Különös házasság
Legyél te is Bonca!
1983 Boszorkányszombat
Szent Kristóf kápolnája
1981 A messziről jött ember
1980 Társkeresés N. 1463 75'
Circus Maximus
1979 Két történet a félmúltból
Mese habbal
A téglafal mögött
Anyám könnyű álmot ígér
Philemon és Baucis
Görgey Gábor: Wiener Walzer
1978 A Zebegényiek
Keménykalap és krumpliorr
A nagy ékszerész
1976 Barátom, Bonca
Magnóliakert
Fekete gyémántok
Haszontalanok
1975 Három nővér
Ballagó idő
A peleskei nótárius
1974 Méz a kés hegyén
Jelbeszéd
1973 A professzor a frontra megy
És mégis mozog a föld
1972 Fuss, hogy utolérjenek
Nápolyt látni és...
A magyar ugaron
Bob herceg
1971 Uborkafa
Rézpillangó
Nyulak a ruhatárban
Villa a Lidón
A fekete város
1970 Hatholdas rózsakert
A revizor
A 0416-os szökevény
Tizennégy vértanú
1969 Isten hozta, őrnagy úr!
A varázsló
A beszélő köntös
1967 A kártyavár
Tanulmány a nőkről
1966 Az Orvos halála
Édes és keserű
Utószezon
1965 Húsz óra
Iszony
Honfoglalás I-II.
1964 Rab Ráby
A kőszívű ember fiai
Vízivárosi nyár
1963 Bálvány
Hattyúdal
Pacsirta
1962 Elveszett paradicsom
Húsz évre egymástól
Mici néni két élete
Esős vasárnap
Felmegyek a miniszterhez
Isten őszi csillaga
1961 Megöltek egy lányt
Katonazene
Nem ér a nevem
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Az arcnélküli város
Fűre lépni szabad
Kálvária
Zápor
1959 Merénylet
Tegnap
Akiket a pacsirta elkísér
1958 Sóbálvány
1957 A nagyrozsdási eset
A tettes ismeretlen
1944 Az első
1943 Kettesben
Aranypáva
1942 Szerető fia, Péter
Férfihűség
Házasság
A harmincadik
Fráter Loránd
1941 Doktor Kovács István
Miért?
András
Szűts Mara házassága
A szűz és a gödölye
Egy éjszaka Erdélyben
Háry János
Régi keringő
Végre!
1940 Igen vagy nem?
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
Beáta és az ördög
Erdélyi kastély
1939 Ili férjet fog
Szervusz Péter!
A miniszter barátja
Földindulás
A varieté csillagai
1938 Döntő pillanat
Azurexpress
Rozmaring
Péntek Rézi
1937 Egy lány elindul
Az ember néha téved
Hotel Kikelet
Édes a bosszú
Pesti mese
A férfi mind őrült
1936 Havi 200 fix
Évforduló
1935 Barátságos arcot kérek
Édes mostoha
Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Emmy
1932 Piri mindent tud
Csókolj meg, édes!
Ítél a Balaton
Hárman a padon
Tangó
Komédia a tetőn
Dániel
screenwriter
 
1941 Doktor Kovács István

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (21)
Klári Tolnay - actor  (14)
Hilda Gobbi - actor  (13)
Géza Tordy - actor  (12)
György Illés - director of photography  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Barnabás Hegyi - director of photography  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)

Genres

family drama children adventure crime melodrama romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu