sex hikaye

Antal Páger

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
1985 A vén bakancsos és fia, a huszár
Higgyetek nekem
Eltüsszentett birodalom
1984 Mennyei seregek
Különös házasság
Legyél te is Bonca!
1983 Szent Kristóf kápolnája
Boszorkányszombat
1981 A messziről jött ember
1980 Társkeresés N. 1463 75'
Circus Maximus
1979 Anyám könnyű álmot ígér
A téglafal mögött
Görgey Gábor: Wiener Walzer
Philemon és Baucis
Két történet a félmúltból
Mese habbal
1978 A Zebegényiek
A nagy ékszerész
Keménykalap és krumpliorr
1976 Barátom, Bonca
Magnóliakert
Fekete gyémántok
Haszontalanok
1975 Három nővér
Ballagó idő
A peleskei nótárius
1974 Méz a kés hegyén
Jelbeszéd
1973 És mégis mozog a föld
A professzor a frontra megy
1972 Nápolyt látni és...
A magyar ugaron
Bob herceg
Fuss, hogy utolérjenek
1971 Rézpillangó
Villa a Lidón
Nyulak a ruhatárban
Uborkafa
A fekete város
1970 A 0416-os szökevény
Tizennégy vértanú
A revizor
Hatholdas rózsakert
1969 A varázsló
A beszélő köntös
Isten hozta, őrnagy úr!
1967 A kártyavár
Tanulmány a nőkről
1966 Az Orvos halála
Édes és keserű
Utószezon
1965 Húsz óra
Honfoglalás I-II.
Iszony
1964 A kőszívű ember fiai
Vízivárosi nyár
Rab Ráby
1963 Hattyúdal
Pacsirta
Bálvány
1962 Mici néni két élete
Felmegyek a miniszterhez
Esős vasárnap
Elveszett paradicsom
Isten őszi csillaga
Húsz évre egymástól
1961 Katonazene
Nem ér a nevem
Megöltek egy lányt
1960 Az arcnélküli város
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Fűre lépni szabad
Kálvária
Zápor
1959 Akiket a pacsirta elkísér
Tegnap
Merénylet
1958 Sóbálvány
1957 A nagyrozsdási eset
A tettes ismeretlen
1944 Az első
1943 Kettesben
Aranypáva
1942 Szerető fia, Péter
Férfihűség
Házasság
A harmincadik
Fráter Loránd
1941 A szűz és a gödölye
Háry János
Egy éjszaka Erdélyben
Régi keringő
Doktor Kovács István
Végre!
Miért?
András
Szűts Mara házassága
1940 Igen vagy nem?
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
Beáta és az ördög
Erdélyi kastély
1939 A miniszter barátja
Földindulás
Ili férjet fog
Szervusz Péter!
A varieté csillagai
1938 Döntő pillanat
Azurexpress
Rozmaring
Péntek Rézi
1937 Egy lány elindul
Hotel Kikelet
Az ember néha téved
Pesti mese
A férfi mind őrült
Édes a bosszú
1936 Havi 200 fix
Évforduló
1935 Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
Édes mostoha
Barátságos arcot kérek
1934 Emmy
1932 Csókolj meg, édes!
Ítél a Balaton
Piri mindent tud
Dániel
Tangó
Komédia a tetőn
Hárman a padon
screenwriter
 
1941 Doktor Kovács István

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (21)
Klári Tolnay - actor  (14)
Hilda Gobbi - actor  (13)
Géza Tordy - actor  (12)
György Illés - director of photography  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Barnabás Hegyi - director of photography  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)

Genres

family drama children adventure crime melodrama romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu