sex hikaye

Antal Páger

 

actor, screenwriter

Filmography

actor
 
1985 A vén bakancsos és fia, a huszár
Higgyetek nekem
Eltüsszentett birodalom
1984 Különös házasság
Mennyei seregek
Legyél te is Bonca!
1983 Boszorkányszombat
Szent Kristóf kápolnája
1981 A messziről jött ember
1980 Társkeresés N. 1463 75'
Circus Maximus
1979 Anyám könnyű álmot ígér
Két történet a félmúltból
Mese habbal
Görgey Gábor: Wiener Walzer
A téglafal mögött
Philemon és Baucis
1978 A Zebegényiek
A nagy ékszerész
Keménykalap és krumpliorr
1976 Magnóliakert
Barátom, Bonca
Fekete gyémántok
Haszontalanok
1975 A peleskei nótárius
Ballagó idő
Három nővér
1974 Méz a kés hegyén
Jelbeszéd
1973 És mégis mozog a föld
A professzor a frontra megy
1972 A magyar ugaron
Nápolyt látni és...
Fuss, hogy utolérjenek
Bob herceg
1971 A fekete város
Rézpillangó
Villa a Lidón
Uborkafa
Nyulak a ruhatárban
1970 Hatholdas rózsakert
A revizor
A 0416-os szökevény
Tizennégy vértanú
1969 Isten hozta, őrnagy úr!
A varázsló
A beszélő köntös
1967 Tanulmány a nőkről
A kártyavár
1966 Az Orvos halála
Édes és keserű
Utószezon
1965 Húsz óra
Honfoglalás I-II.
Iszony
1964 Vízivárosi nyár
A kőszívű ember fiai
Rab Ráby
1963 Hattyúdal
Bálvány
Pacsirta
1962 Felmegyek a miniszterhez
Mici néni két élete
Elveszett paradicsom
Húsz évre egymástól
Esős vasárnap
Isten őszi csillaga
1961 Megöltek egy lányt
Katonazene
Nem ér a nevem
1960 Az arcnélküli város
Fűre lépni szabad
Kálvária
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Zápor
1959 Akiket a pacsirta elkísér
Merénylet
Tegnap
1958 Sóbálvány
1957 A nagyrozsdási eset
A tettes ismeretlen
1944 Az első
1943 Kettesben
Aranypáva
1942 Házasság
A harmincadik
Szerető fia, Péter
Férfihűség
Fráter Loránd
1941 Háry János
A szűz és a gödölye
Egy éjszaka Erdélyben
Doktor Kovács István
Miért?
András
Szűts Mara házassága
Régi keringő
Végre!
1940 Beáta és az ördög
Erdélyi kastély
Igen vagy nem?
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
1939 Ili férjet fog
Szervusz Péter!
A varieté csillagai
A miniszter barátja
Földindulás
1938 Döntő pillanat
Azurexpress
Péntek Rézi
Rozmaring
1937 A férfi mind őrült
Egy lány elindul
Az ember néha téved
Hotel Kikelet
Édes a bosszú
Pesti mese
1936 Évforduló
Havi 200 fix
1935 Barátságos arcot kérek
Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
Édes mostoha
1934 Emmy
1932 Piri mindent tud
Ítél a Balaton
Csókolj meg, édes!
Tangó
Dániel
Hárman a padon
Komédia a tetőn
screenwriter
 
1941 Doktor Kovács István

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (21)
Klári Tolnay - actor  (14)
Hilda Gobbi - actor  (13)
Géza Tordy - actor  (12)
György Illés - director of photography  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Barnabás Hegyi - director of photography  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)

Genres

family drama children adventure crime melodrama romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu