sex hikaye

István Hildebrand

 

director of photography, actor

Filmography

director of photography
 
1980 Psyché és Nárcisz
A Pogány Madonna
Nárcisz és Psyché
Psyché
1978 Rád van bízva
1976 A királylány zsámolya
1975 Ballagó idő
1972 Lila ákác
Fuss, hogy utolérjenek
1971 Villa a Lidón
1970 Szerelmi álmok - Liszt
A 0416-os szökevény
1969 Az oroszlán ugrani készül
Történelmi magánügyek
1968 A veréb is madár
1967 A kártyavár
Tanulmány a nőkről
1966 Egy magyar nábob
És akkor a pasas...
Kárpáthy Zoltán
1965 Fény a redőny mögött
Honfoglalás I-II.
Patyolat akció
1964 Az aranyfej
A kőszívű ember fiai
Vízivárosi nyár
1963 Fotó Háber
1962 Kertes házak utcája
1961 Csutak és a szürke ló
Katonazene
1960 Három csillag
1959 Égrenyíló ablak
Merénylet
1957 Gerolsteini kaland
1934 Lila akác
actor
 
2008 "Hilda"

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (11)
Lajos Básti - actor  (10)
Éva Ruttkai - actor  (6)
György Bárdy - actor  (6)
Manyi Kiss - actor  (6)
Márton Keleti - director  (6)
Ferenc Kállai - actor  (5)
Iván Darvas - actor  (5)

Genres

action drama children adventure crime musical romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu