sex hikaye

Zoltán Várkonyi

 

actor, director, screenwriter

Filmography

actor
 
1977 Mozgófénykép
1970 A hasonmás
1969 Régi nyár
Bűbájosok
Történelmi magánügyek
1967 Tanulmány a nőkről
Sellő a pecsétgyűrűn
1966 Minden kezdet nehéz
Kárpáthy Zoltán
1965 Butaságom története
Honfoglalás I-II.
Fény a redőny mögött
1964 A kőszívű ember fiai
1963 Fotó Háber
Hattyúdal
Nappali sötétség
1960 Három csillag
1958 Vasvirág
1954 Életjel
1945 A tanítónő
Aranyóra
1944 Kétszer kettő
1942 Szerető fia, Péter
1940 Elkésett levél
1939 Tökéletes férfi
1937 Az én lányom nem olyan
director
 
1976 Fekete gyémántok
1973 Ártatlan gyilkosok
1972 Emberrablás magyar módra
1970 Szemtől szembe
1968 Egri csillagok
1966 Kárpáthy Zoltán
Egy magyar nábob
1964 A kőszívű ember fiai
1963 Fotó Háber
1961 Csutak és a szürke ló
1960 Három csillag
1959 Merénylet
1958 Sóbálvány
Sakknovella
1956 Keserű igazság
1955 Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
Különös ismertetőjel
1954 Simon Menyhért születése
1953 A harag napja
1952 Nyugati övezet
screenwriter
 
1976 Fekete gyémántok
1960 Három csillag
1956 Keserű igazság
1955 Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
1952 Nyugati övezet
1948 Forró mezők
1939 Hat hét boldogság

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Éva Ruttkai - actor  (11)
István Hildebrand - director of photography  (11)
Lajos Básti - actor  (11)
Gyula Benkő - actor  (9)
Antal Páger - actor  (8)
György Bárdy - actor  (7)
Manyi Kiss - actor  (7)
Vera Szemere - actor  (7)

Genres

drama children adventure crime romantic satire historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu