sex hikaye

Gyula Benkő

 

actor, contributor, narrator

Filmography

actor
 
1996 Szeressük egymást gyerekek!
1995 Sztracsatella
1994 Esti Kornél csodálatos utazása
1986 A falu jegyzője
Banánhéjkeringő
1985 Tizenötezer pengő jutalom
Első kétszáz évem
1984 Caligula helytartója
1983 Mint oldott kéve
Gyertek el a névnapomra
1982 II. József császár
1981 A névtelen vár
Horváték
Mi muzsikus lelkek
Nagyvizit
Tündér Lala
1980 Fábián Bálint találkozása Istennel
1979 Napforduló
1978 Beszélgetések Szókratésszal
1977 Mozgófénykép
Dóra jelenti
Második otthonunk: Az SZTK
1976 Hungária Kávéház
1975 Három nővér
Egy csók és más semmi
1974 Holnap lesz fácán
1973 Ártatlan gyilkosok
1972 Rászedettek
Kísérleti dramaturgia
1971 A frankhamisítás
1970 Szemtől szembe
1969 Történelmi magánügyek
Bűbájosok
1968 Bánk bán
1967 Tanulmány a nőkről
A koppányi aga testamentuma
Az özvegy és a százados
1966 Egy magyar nábob
1964 Az én kortársaim I.
Férjhez menni tilos!
1963 Öröklakás
1962 Asszony a telepen
1961 Puskák és galambok
1960 Virrad
Fűre lépni szabad
1959 Szegény gazdagok
A 39-es dandár
1954 Fel a fejjel
1953 A harag napja
Ifjú szívvel
1951 Különös házasság
1949 Díszmagyar
1948 Forró mezők
1947 Mezei próféta
1944 Gyanú
1943 Ragaszkodom a szerelemhez
Egy fiúnak a fele
Ördöglovas
Kerek Ferkó
1942 Egy bolond százat csinál
Egér a palotában
Lelki klinika
Családunk szégyene
Tavaszi szonáta
1941 Kadétszerelem
Magdolna
Cigarettafüst
Miért?
Doktor Kovács István
Ne kérdezd, ki voltam
Három csengő
1940 Gyurkovics fiúk
1938 Varjú a toronyórán
A miniszterelnök
narrator
 
Sose vagyok egyedül...

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Barnabás Hegyi - director of photography  (10)
Árpád Makay - director of photography  (8)
Imre Sinkovits - actor  (8)
Iván Darvas - actor  (8)
Dezső Garas - actor  (7)
Éva Ruttkai - actor  (7)
György Illés - director of photography  (7)
Klári Tolnay - actor  (7)

Genres

family drama children adventure crime musical portrait satire theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu