sex hikaye

Egy bolond százat csinál (Egy bolond százat csinál)

80 min,
comedy B & W Hungarian

Crew

director Emil Martonffy
  writer Emil Martonffy
  director of photography Árpád Makay
     
  music Jenő Sándor
     

Cast

Egy füst nélküli trafikoslány Blanka Raffay
  Egy kedélyes nagybácsi Gábor Rajnay
  János inas Gerő Mály
  Rudi, egy komolytalan karmester Gyula Benkő
  Dömötör, egy kitalált főúr és Gróf Rod-Igor Szu-Azerew Kálmán Latabár
     
more cast további szereplők

Synopsis

Mihez kezdjen az ember, amikor kirúgták az állásából? Hát, erre sok recept van, íme egy jó ötlet: Ha a szerencsétlenül járt "dolgozó" történetesen főpincér, a másik meg karmester, akkor az a legjobb, ha mindketten beülnek - most már "vendégként" - ugyanabba a mulatóba, ahol mind ez idáig dolgoztak. Dömötör, a főpincér még állszakállt is ragaszt. A bonyodalom valójában ott kezdődik, amikor kiderül, hogy ezzel a nagy, szép szakállal megszólalásig hasonlít Rod-Igor Szu-Azerew grófra, a világhírű oroszlánvadászra.

A sokszor játszott Szüle Mihály bohózat megfilmesítésének az adott jelentőséget, hogy Kabos Gyula kényszerű elhallgatása után a humor stafétáját átvevő Latabár Kálmán a filmben kettős szerepet alakítva brillírozhatott. - Egy személycsere miatt félreértés félreértés sarkára hág, és a közönség folyvást törli könnyező szemét.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!