sex hikaye

Gábor Rajnay

 

actor

Filmography

actor
 
1957 Éjfélkor
1955 Budapesti tavasz
1954 Rokonok
Én és a nagyapám
1951 Déryné
1949 Úri muri
Janika
1948 Beszterce ostroma
1944 Fiú vagy lány?
1943 Ez történt Budapesten
Házassággal kezdődik
Annamária
1942 Halálos csók
Egy bolond százat csinál
Egér a palotában
1941 Kadétszerelem
Behajtani tilos!
Régi nyár
Bob herceg
Havasi napsütés
Egy csók és más semmi
1939 Garszonlakás kiadó
Margithídi kaland
Álomsárkány
Karosszék
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Varjú a toronyórán
Péntek Rézi
1937 A harapós férj
A kölcsönkért kastély
Két fogoly
Az én lányom nem olyan
1936 Évforduló
Három sárkány
1934 Emmy
1918 Az aranyember
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (13)
Ida Turay - actor  (8)
Klári Tolnay - actor  (8)
Gyula Gózon - actor  (7)
Sándor Pethes - actor  (7)
István Békeffy - screenwriter  (6)
Zoltán Makláry - actor  (6)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Erzsi Simor - actor  (5)
Gyula Kabos - actor  (5)

Genres

drama adventure silent romantic comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu