sex hikaye

János Zsombolyai

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
1982 A remény joga
1979 A kedves szomszéd
Mese habbal
1978 BUÉK!
1977 Riasztólövés
K.O.
1976 Zongora a levegőben
A kard
1975 A kenguru
Ereszd el a szakállamat!
1974 Szikrázó lányok
1973 Lányarcok tükörben
Harmadik nekifutás
Makra
1972 Holt vidék
Forró vizet a kopaszra!
1971 A gyilkos a házban van
Horizont
A legszebb férfikor
1970 N. N. A halál angyala
Kitörés
Bartók Béla: Az éjszaka zenéje
1969 A tanú
1968 Tiltott terület
Szeressétek Odor Emíliát!
Fejlövés
1967 Nyár a hegyen
Szevasz Vera
Bohóc a falon
1966 Viharban
Egy gyávaság története
1963 Miénk a világ!
1962 Prometheus
1959 1956.11.01.
director
 
1993 A forradalom képei
1989 A halálraítélt
1987 Magic - A Queen Budapesten
1980 Vámmentes házasság
1978 Kihajolni veszélyes
1975 A kenguru
1974 Tüzikovácsok
Pisztácia
screenwriter
 
1989 A halálraítélt
1975 A kenguru
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Bacsó - screenwriter  (10)
Tamás Vayer - set designer  (7)
Ferenc Kállai - actor  (6)
Lajos Őze - actor  (6)
Sándor Boronkay - editor  (6)
Péter Zimre - screenwriter  (5)
István Bujtor - actor  (4)
Zsuzsa Bíró - screenwriter  (4)

Genres

drama concert crime satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu