sex hikaye

János Zsombolyai

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
1982 A remény joga
1979 A kedves szomszéd
Mese habbal
1978 BUÉK!
1977 K.O.
Riasztólövés
1976 Zongora a levegőben
A kard
1975 Ereszd el a szakállamat!
A kenguru
1974 Szikrázó lányok
1973 Harmadik nekifutás
Makra
Lányarcok tükörben
1972 Forró vizet a kopaszra!
Holt vidék
1971 Horizont
A gyilkos a házban van
A legszebb férfikor
1970 Kitörés
Bartók Béla: Az éjszaka zenéje
N. N. A halál angyala
1969 A tanú
1968 Tiltott terület
Szeressétek Odor Emíliát!
Fejlövés
1967 Szevasz Vera
Bohóc a falon
Nyár a hegyen
1966 Egy gyávaság története
Viharban
1963 Miénk a világ!
1962 Prometheus
1959 1956.11.01.
director
 
1993 A forradalom képei
1989 A halálraítélt
1987 Magic - A Queen Budapesten
1980 Vámmentes házasság
1978 Kihajolni veszélyes
1975 A kenguru
1974 Tüzikovácsok
Pisztácia
screenwriter
 
1989 A halálraítélt
1975 A kenguru
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Bacsó - screenwriter  (10)
Tamás Vayer - set designer  (7)
Ferenc Kállai - actor  (6)
Lajos Őze - actor  (6)
Sándor Boronkay - editor  (6)
Péter Zimre - screenwriter  (5)
István Bujtor - actor  (4)
Zsuzsa Bíró - screenwriter  (4)

Genres

drama concert crime satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu