sex hikaye

Lajos Őze

 

actor

Filmography

actor
 
1985 Lakótelepi mítoszok
1984 Egy kicsit én, egy kicsit te
Szirmok, virágok, koszorúk
Hanyatt-homlok
1983 A hallgatag hölgy
A csoda vége
1982 Tegnapelőtt
Gyere haza, Mikkamakka!
1981 Megáll az idő
A messziről jött ember
1980 A Sipsirica
Kojac Budapesten
Kojak Budapesten
1979 Októberi vasárnap
Csillag a máglyán
Napforduló
Szakonyi Károly: Hongkongi paróka
Mese habbal
1978 Ibsen: A nép ellensége
Rejtekhely
1977 Sophokles: Oedipus király
Gombó kinn van
Ékezet
Nyúlkenyér
1976 Az ötödik pecsét
A vihar
Teketória
Tükörképek
Zongora a levegőben
A kard
1975 Ereszd el a szakállamat!
Vivát Benyovszky!
1974 Bekötött szemmel
Végül
Méz a kés hegyén
Aranyborjú
Áruló
1973 Giordano Bruno megkísértése
Hannibál utolsó útja
III. Richard
Ártatlan gyilkosok
1972 Emberrablás magyar módra
Az ember melegségre vágyik
1971 Madárkák
Egy óra múlva itt vagyok
A frankhamisítás
1970 Egy őrült éjszaka
N. N. A halál angyala
Gyula vitéz télen-nyáron
A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1969 A tanú
A beszélő köntös
Ráktérítő
1968 Feldobott kő
A holtak visszajárnak
1967 Mocorgó
A fösvény
Ezek a fiatalok
Ünnepnapok
1966 Princ a katona
1965 Szegénylegények
Húsz óra
1961 Katonazene
Áprilisi riadó
1957 Két vallomás
Dániel
A kard avagy Én vagyok a falu rossza egyedül

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ádám Szirtes - actor  (14)
Ferenc Kállai - actor  (14)
Tamás Major - actor  (10)
Péter Haumann - actor  (8)
Sándor Horváth - actor  (8)
András Kozák - actor  (7)
Antal Páger - actor  (7)
Mari Törőcsik - actor  (7)
Hilda Gobbi - actor  (6)

Genres

family drama crime satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu