sex hikaye

Lajos Őze

 

actor

Filmography

actor
 
1985 Lakótelepi mítoszok
1984 Egy kicsit én, egy kicsit te
Szirmok, virágok, koszorúk
Hanyatt-homlok
1983 A hallgatag hölgy
A csoda vége
1982 Gyere haza, Mikkamakka!
Tegnapelőtt
1981 Megáll az idő
A messziről jött ember
1980 A Sipsirica
Kojac Budapesten
Kojak Budapesten
1979 Csillag a máglyán
Napforduló
Szakonyi Károly: Hongkongi paróka
Mese habbal
Októberi vasárnap
1978 Rejtekhely
Ibsen: A nép ellensége
1977 Gombó kinn van
Ékezet
Nyúlkenyér
Sophokles: Oedipus király
1976 Teketória
Tükörképek
Zongora a levegőben
A kard
Az ötödik pecsét
A vihar
1975 Vivát Benyovszky!
Ereszd el a szakállamat!
1974 Méz a kés hegyén
Aranyborjú
Végül
Áruló
Bekötött szemmel
1973 III. Richard
Ártatlan gyilkosok
Giordano Bruno megkísértése
Hannibál utolsó útja
1972 Az ember melegségre vágyik
Emberrablás magyar módra
1971 Egy óra múlva itt vagyok
A frankhamisítás
Madárkák
1970 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Egy őrült éjszaka
N. N. A halál angyala
Gyula vitéz télen-nyáron
1969 A tanú
A beszélő köntös
Ráktérítő
1968 A holtak visszajárnak
Feldobott kő
1967 Ünnepnapok
A fösvény
Ezek a fiatalok
Mocorgó
1966 Princ a katona
1965 Húsz óra
Szegénylegények
1961 Katonazene
Áprilisi riadó
1957 Két vallomás
A kard avagy Én vagyok a falu rossza egyedül
Dániel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ádám Szirtes - actor  (14)
Ferenc Kállai - actor  (14)
Tamás Major - actor  (10)
Péter Haumann - actor  (8)
Sándor Horváth - actor  (8)
András Kozák - actor  (7)
Antal Páger - actor  (7)
Mari Törőcsik - actor  (7)
Hilda Gobbi - actor  (6)

Genres

family drama crime satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu