sex hikaye

Lajos Őze

 

actor

Filmography

actor
 
1985 Lakótelepi mítoszok
1984 Hanyatt-homlok
Egy kicsit én, egy kicsit te
Szirmok, virágok, koszorúk
1983 A hallgatag hölgy
A csoda vége
1982 Tegnapelőtt
Gyere haza, Mikkamakka!
1981 A messziről jött ember
Megáll az idő
1980 Kojak Budapesten
Kojac Budapesten
A Sipsirica
1979 Mese habbal
Októberi vasárnap
Csillag a máglyán
Napforduló
Szakonyi Károly: Hongkongi paróka
1978 Ibsen: A nép ellensége
Rejtekhely
1977 Sophokles: Oedipus király
Gombó kinn van
Ékezet
Nyúlkenyér
1976 Zongora a levegőben
A kard
Az ötödik pecsét
A vihar
Teketória
Tükörképek
1975 Ereszd el a szakállamat!
Vivát Benyovszky!
1974 Méz a kés hegyén
Aranyborjú
Áruló
Bekötött szemmel
Végül
1973 Ártatlan gyilkosok
Giordano Bruno megkísértése
Hannibál utolsó útja
III. Richard
1972 Emberrablás magyar módra
Az ember melegségre vágyik
1971 Madárkák
Egy óra múlva itt vagyok
A frankhamisítás
1970 Egy őrült éjszaka
N. N. A halál angyala
Gyula vitéz télen-nyáron
A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1969 A beszélő köntös
Ráktérítő
A tanú
1968 Feldobott kő
A holtak visszajárnak
1967 A fösvény
Ezek a fiatalok
Mocorgó
Ünnepnapok
1966 Princ a katona
1965 Szegénylegények
Húsz óra
1961 Katonazene
Áprilisi riadó
1957 Két vallomás
A kard avagy Én vagyok a falu rossza egyedül
Dániel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ádám Szirtes - actor  (14)
Ferenc Kállai - actor  (14)
Tamás Major - actor  (10)
Péter Haumann - actor  (8)
Sándor Horváth - actor  (8)
András Kozák - actor  (7)
Antal Páger - actor  (7)
Mari Törőcsik - actor  (7)
Hilda Gobbi - actor  (6)

Genres

family drama crime satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu