sex hikaye

Tavasz, nyár, ősz (Tavasz, nyár, ősz)

TV drama
B & W Hungarian

Crew

director György Molnár
  writer Dezső Kosztolányi
  screenwriter György Molnár
     
  producer József Berger
  director of photography Sándor Csukás
     
  editor Hajnal Sellő
     
more crew további stábtagok

Cast

Andor Lukáts
  Balázs Galkó
  Bálint Péntek
  Béla Fesztbaum
  Cecília (Cili) Nagy
     
more cast további szereplők

Synopsis

Egy gimnazista fiú napjait nem a tananyag biflázása tölti ki, hanem egy csinos asszony. A férj elutazik, s a diák beköltözik a házaspár otthonába. A férj váratlanul betoppan. A fiú várja a végzetét, de semmi sem úgy történik, ahogyan azt ő elképzeli. A diák rádöbben, hogy a házaspár furcsa játékának volt csupán a részese. Egy férfi barátja lakását kéri kölcsön a légyottokhoz, egy elbűvölő hölgy a szerelem tárgya. A barát minden szerda délután eltávozik otthonából. Múlik az idő. Egyik önkéntes kimenője során, összetalálkozik barátjával és kiderül, hogy az már rég szakított régi szerelmével. Akkor ki vendégeskedik a férfinél? Nyomozni kezd, minden szerdán lesben áll. Meglepetések és fordulatok színesítik ezeket a jeleneteket. ...és egyszer, amikor hölgyvendége egyedül marad, beoson saját lakásába. Mégsem azt az asszonyt találja, akire számított? De számára is elkezdődik a boldog nyár...
Két idősödő úr érkezik hajdani ifjúságuk színhelyére. Ott akarják folytatni, ahol harminc esztendeje abbahagyták. Lakásuk, az egykori diákszoba sem a régi, s az emlékek sem pontosak sokszor. Valami hiányzik. Felidéződik egy hajdani szerelem is, de valahogy nem sikerül igazán semmi. El is távoznak hamarosan, s kérdés, hogy nem hagytak-e itt valamit?


pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!