sex hikaye

Tavasz, nyár, ősz

tévéfilm
fekete-fehér magyar

Stáb

rendező Molnár György
  író Kosztolányi Dezső
  forgatókönyvíró Molnár György
     
  producer Berger József
  operatőr Csukás Sándor
     
  vágó Sellő Hajnal
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Benedek Miklós
  Fesztbaum Béla
  Galkó Balázs
  Gáspár Sándor
  Hajdú István
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Egy gimnazista fiú napjait nem a tananyag biflázása tölti ki, hanem egy csinos asszony. A férj elutazik, s a diák beköltözik a házaspár otthonába. A férj váratlanul betoppan. A fiú várja a végzetét, de semmi sem úgy történik, ahogyan azt ő elképzeli. A diák rádöbben, hogy a házaspár furcsa játékának volt csupán a részese. Egy férfi barátja lakását kéri kölcsön a légyottokhoz, egy elbűvölő hölgy a szerelem tárgya. A barát minden szerda délután eltávozik otthonából. Múlik az idő. Egyik önkéntes kimenője során, összetalálkozik barátjával és kiderül, hogy az már rég szakított régi szerelmével. Akkor ki vendégeskedik a férfinél? Nyomozni kezd, minden szerdán lesben áll. Meglepetések és fordulatok színesítik ezeket a jeleneteket. ...és egyszer, amikor hölgyvendége egyedül marad, beoson saját lakásába. Mégsem azt az asszonyt találja, akire számított? De számára is elkezdődik a boldog nyár...
Két idősödő úr érkezik hajdani ifjúságuk színhelyére. Ott akarják folytatni, ahol harminc esztendeje abbahagyták. Lakásuk, az egykori diákszoba sem a régi, s az emlékek sem pontosak sokszor. Valami hiányzik. Felidéződik egy hajdani szerelem is, de valahogy nem sikerül igazán semmi. El is távoznak hamarosan, s kérdés, hogy nem hagytak-e itt valamit?


Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012