sex hikaye

Kész cirkusz (Kész cirkusz)

feature 74 min, 35 mm
comedy Color Hungarian

Crew

director Zsombor Dyga
  screenwriter Zsombor Dyga , Balázs Lovas
  producer György Durst
     
  director of photography Árpád Horváth
  editor Judit Czakó
     
     

Cast

Era Dorottya Udvaros
  Pöcök Eszter Ónodi
  Kelvin Ferenc Elek
  Zoé Gábor Welker
  Vegasz Imre Csuja
     
more cast további szereplők
  Production company Aknafilm Bt. , Duna Műhely
  sound postproduction R.D.I Sound Design Studio
  35 mm film Fujifilm Hungary Kft.
     
  Release date Thursday, 15 September 2005
     

Synopsis

Lehet hogy a világban nincsenek véletlenek, de akkor lássuk be, odafönt jó sokan dolgozhatnak túlórában. És nálunk, a nyármeleg külváros bal szegletében, igazán kitesznek magukért.

Van itt egy negyvenes exfocista, aki csak egy klozetos incidens miatt maradt le a '86-os Magyar Kupáról a Fradi ellen. Van egy menedzserasszony, aki a maga 80-as mellbőségével permanens pénzéhségben szenved. Van három fáradt agybajnok, akik miközben megtárgyalják, ténylegesen mekkora is Bill Gates vagyona, megfúrnak egy kistakarékot. Van egy feleség, akit meglopott az egyik szeretője, és a szerető, aki szerint csak kölcsönvett, és mellesleg a világ első írógép-dobosa. Van egy cukorbeteg civil zsaru, aki mellékállásban fényképeket készít, persze pénzért, a feleségről, a szeretőről, és a biztonság kedvéért a megrendelőről, az exfocista férjről is. Végül itt van még egy notórius pornó-hasonmásozó srác is, akinek a fején landol az a retikül, amiben a fent említett képek vannak.

Mindenki a táskára hajt. Van, aki eladná, van aki venné, van aki csak vinné, és van olyan, aki csak azt szeretné tudni, mi az a párafaló.

Feltűnik még egy exsírásó, akinek este fontos meccse van, ezért csak egy percre ugrik be, egy nyakmerevítős rendőr, hat nagyhangú mitugrász, egy csomagtartónyi dedikált bőrlabda, egy aranykártyás statiszta, hat napi melegvíz meg-vonás, néhány alapos félreértés és gombfoci-játékos.
Egy tucat külvárosi lúzer menthetetlen csetlése és rombolása, ez a kész cirkusz.

Plot keywords

bag, coincidence
pictures
welkerlid.jpg
udvaroslid.jpg
udvaros_dyga.jpg
onodilid.jpg
dygalid.jpg
elek_welker.jpg
csujalid.jpg
cirkuszlid.jpg

Related articles

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!