sex hikaye

Csaba Pindroch

 

actor

Biography

A Színház - és Filmművészeti Főiskola elvégzése után leginkább a színpadon bizonyította tehetségét. A Madách Színház, a Budapest Kamara, majd a Vígszínház tagja. Jó néhány reklámfilm és videoklipp szerepet követően a Valami Amerika főszerepe hozta meg számára az igazi ismertséget. A film rendkívüli sikere után kiváló karakterszerep ajánlatokkal találták meg az ifjú színészt. 2003-ban a Kontroll főszerepe ismételten hozzájárult hírnevének öregbítéséhez. Felesége Verebes István lánya, Verebes Linda. Kislányuk 2008 decemberében született.

Filmography

actor
 
2012 The Door
2011 T.Ú.K. Tanár úr kérem!
2010 Magic Boys
Throbbing Stones
2009 Szíven szúrt ország
2008 Valami Amerika 2
2007 Megy a gőzös
2006 Noé bárkája
Rokonok
Mansfeld
2005 Ég veled!
Fej vagy írás
2004 Montecarlo!
Nyócker
2003 Kontroll
Libiomfi
2002 Hotel Szekszárdi
Ötödik szoba
Szent Iván napja
A torinói lepel
Ébrenjárók
2001 Valami Amerika
2000 VII. Olivér
Se kép, se hang
1998 Keresztutak
1997 Sok hűhó Emmiért
1996 Angst
Jonás Tamás: Jézus Csernelyben
Bűvös szék

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation animation drama fiction film etude children adventure experimental thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu