sex hikaye

György Gazsó

62 (28 May, 1957 )

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2010 Éji séták és éji alakok
Apaches
2009 Tour
2007 Buhera mátrix
2006 Rokonok
Lora
Nincs kegyelem
2005 Az igazi Mikulás
2004 A miskolci boniésklájd
2002 Kísértések
Ébrenjárók
2000 VII. Olivér
1999 A titok
1995 Három idegen úr
Hóhérok hava

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation family drama romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu