sex hikaye

Zsolt László

 

actor, director of photography, narrator, dubbing voice

Biography

1989-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1989-től 1994-ig a Radnóti Színház tagja volt. 1994-től az Új Színházhoz szerződött. 1998-tól szabadfoglalkozású. 2002-től a Nemzeti Színház tagja. Díjai: Hecuba-díj - 1995 Greguss-díj - 1999 Gábor Miklós-díj - 2000 Pécsi Országos Színházi Találkozó legjobb férfi főszereplő díja - 2002 Kritikusok Díja, Különdíj az Oidipuszért - 2006 Jászai Mari-díj

Filmography

actor
 
2011 Pinkwater
2010 A halálba táncoltatott leány
2009 Géniusz, az alkimista
A vágyakozás napjai
2008 Májusi zápor
Kaméleon
2007 Ópium - Egy elmebeteg nő naplója
2006 Budakeszi srácok
A Herceg haladéka
Rokonok
2005 Üvegfal
Ég veled!
2004 Antik
Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Kontroll
Füsthegy
2000 VII. Olivér
1999 Chacho Rom - Az igazi cigány
El Nino - A Kisded
1997 Szökés
Körúti esték
1996 Gyilkos kedv
A rossz orvos
1995 Szamba
Csajok
1992 Lement a Hold
Bűn és bűnhődés a rácsok mögött
Parti Nagy Lajos - Moliére: Tartuffe
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
Istennél a kegyelem!
director of photography
 
2001 Gyarmathy Lívia
1995 Elektra mindörökké
narrator
 
2007 Boszporusz felett a híd
2005 De kik azok a Lumnitzer nővérek?
dubbing voice
 
2013 Otthon

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation drama crime portrait satire theatre play thriller historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu