sex hikaye

El Nino - A Kisded (El Nino - A Kisded)

feature 90 min, 35 mm
comedy , drama Color Hungarian

Crew

director Tibor Klöpfler
  screenwriter Tibor Klöpfler
  director of photography János Vecsernyés
     
     
more crew további stábtagok

Cast

Dorka Gryllus
  rabló Győző Szabó
  feleség Ildikó Tóth
  rabló Péter Dóczy
  férj Zsolt László
     
  Production company Filmart Kft.
     
  Release date Thursday, 11 July 2002
     

Synopsis

Egy fiatal fotográfus vidéken egy reklámplakáthoz készít felvételt a felkelő napról kollégái társaságában, miközben két fiatalember elindul a fővárosból, hogy kiraboljanak egy vidéki bankfiókot. A fotográfust vidéki útjára elkíséri a családja is; egy ócska panzióban szállnak meg. A felvételt követően a fotós és családja - felesége és egy pici fiúcska - éppen reggeliznek a panzió kopottas szobájában, beszélgetésükből kiderül, hogy anyagilag és érzelmileg is a csőd szélén állnak. Mindezt csak tetézi a reggelenként felszolgált, botrányosan rossz étel, majd a tulajdonossal történő alkudozás.

Alig hogy innen távoznak, az országúton rendőr állítja meg őket, ócska autójuk miatt fizetniük kell. A szerencsétlen családot megvágó rendőrök ezt követően a "nagy fogásról" ábrándoznak, miközben a bankrablásra készülő jampik - akiket a film elején megismertünk - már csak a megfelelő percre várnak a fióképület előtt a cselekvéshez.

A több szálon bontakozó - egymást követő, olykor szinte egy időben zajló - események közben a rádióban egy különleges meteorológiai jelenségről folyik a szó, melynek lényege az időjárás váratlan és hirtelen változékonysága, amely az emberi idegrendszert és viselkedést is éppily kiszámíthatatlanná képes tenni. Ezután megint a család "viszontagságai" következnek, akik egy szerencsétlen véletlen folytán épphogy megúsznak egy súlyos karambolt, majd folytatják útjukat.

Izgalmas és mulatságos sakkjátszma becsületes gengszterek és megfáradt filantrópok között.


Plot keywords

photo, policeman, robbery

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!