sex hikaye

Ferenc Hujber

 

actor

Biography

1995-1999 között végezte el a Színház-és Filmművészeti Egyetemet. 1999-től a Vígszínház tagja lett. 2001-től szabadúszó. Díjak, kitüntetések: Filmkritikusok díja - 1999

Filmography

actor
 
2011 S.O.S. Love
SOS Love! - The Million Dollar Contract
2010 Magic Boys
2008 Majdnem szűz
Valami Amerika 2
2007 Offside
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2002 Szökés Budára
A torinói lepel
Ötödik szoba
2001 Valami Amerika
Egérút
2000 Első generáció
A fehér alsó
1999 Veszett idők - C-Losing Time
1998 Közel a szerelemhez
Barátok közt

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama film etude adventure romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu