sex hikaye

Andrea Fullajtár

 

actor

Biography

Díjak: 2005 - POSZT: Legjobb női alakítás (A MASZK Országos Színészegyesület díja) 2007 - POSZT: Legjobb női epizódszereplő (Carlo Goldoni: A karnevál utolsó éjszakája)

Filmography

actor
 
2012 Couch Surf
2011 Istanbul
2010 Kolorádó Kid
Team Building
2009 Presszó 10 év
2008 Henrik Ibsen: A vadkacsa
Etetés
Majdnem szűz
Euripidész: Médeia
Presszó
2007 Lányok
2006 Vakáció
Budakeszi srácok
2005 Üvegfal
A meztelen folyó
2004 Le a fejjel!
Nyócker
2003 Mélyen őrzött titkok
2002 Aranyszabály
Sobri - Betyárfilm
Szent Iván napja
2001 Az utolsó blues
Valami Amerika
1999 Rosszfiúk
A titok
1998 Presszó
1996 Angyal utca 13.
A karnevál utolsó éjszakája
Pusztai szél

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Máté - actor  (8)
Gergely Kocsis - actor  (5)
András Stohl - actor  (4)
Andrea Söptei - actor  (4)
Ferenc Elek - actor  (4)
Tamás Sas - director of photography  (4)
Zoltán Rajkai - actor  (4)
Zsolt Anger - actor  (4)
Csaba Pindroch - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

mockumentary animation drama film etude theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu