sex hikaye

Ági Margitai

 

actor, contributor

Biography

Színház- és Filmművészeti Főiskola 1958. 1958- Pécsi Nemzeti Színház, 1962- kecskeméti Katona József Színház, 1963- Petőfi Színház, 1965- Miskolci Nemzeti Színház, 1968- Mikroszkóp Színpad, 1970- Szegedi Nemzeti Színház, 1972- József Attila Színház, 1978- szolnoki Szigligeti Színház, 1982- Mafilm, 1990- Miskolci Nemzeti Színház. Jászai Mari-díj 1962; Érdemes művész 1981; Kiváló művész 1989.

Filmography

actor
 
2014 Senki szigete
2008 Presszó
2003 A Rózsa énekei
1998 The Fall
1996 Franciska vasárnapjai
1992 Anna filmje
1987 Dr. Minorka Vidor nagy napja
Napló szerelmeimnek
1985 Gyalogbéka
1984 Vereség
1983 Elveszett illúziók
Szerencsés Dániel
1981 Ripacsok
Szívzűr
Haladék
1980 Vámmentes házasság
Circus Maximus
1979 A makrancos hölgy
A kedves szomszéd
Szabadíts meg a gonosztól
1977 Az Isten is János
1973 Egy kis hely a nap alatt
Szeptember végén
1969 Sziget a szárazföldön
Ráktérítő
1966 Viharban
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
Hókirálynő
Játék az utcán
Füst Milán: Máli néni
Csiky Gergely, Szenes Iván - Kaviár
Karancsfalvi szökevények
contributor
 
2000 XX. századi sámán - Molnár István táncművész, koreográfus

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Elemér Ragályi - director of photography  (7)
Tamás Major - actor  (6)
Pál Sándor - director  (5)
Dezső Garas - actor  (4)
Dorottya Udvaros - actor  (4)
Gábor Máté - actor  (4)
István Bujtor - actor  (4)
András Kern - actor  (3)
András Stohl - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

action family drama children portrait satire theatre play dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu