sex hikaye

Erzsébet Kútvölgyi

 

actor, narrator, director

Filmography

actor
 
2011 Istanbul
2008 Casting minden
2006 Csapás
1999 A kékszemű
1996 Franciska vasárnapjai
1994 Pá Drágám
1990 Napló apámnak, anyámnak
1989 Fagylalt, tölcsér nélkül
1987 Napló szerelmeimnek
1982 Macbeth
1981 Bors néni
A messziről jött ember
1979 Szabadíts meg a gonosztól
1977 Riasztólövés
1976 Herkulesfürdői emlék
A vihar
Optimista tragédia
1975 Tudós nők
1974 Bekötött szemmel
Méz a kés hegyén
Idegen arcok
Tigrisugrás
1973 Szeptember végén
János vitéz
Szabad lélegzet
Az elsőszülött
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
Csontváry - avagy a világhódító hun
narrator
 
2008 Balogh Rudolf
2006 Forró ősz a hidegháborúban - Magyarország 1956-ban
director
 
"Ércnél maradandóbb"
Deim Pál: Golgota

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kern - actor  (5)
Dezső Garas - actor  (5)
Sándor Lukács - actor  (5)
Ági Margitai - actor  (4)
Lajos Őze - actor  (4)
Márta Mészáros - director  (4)
András Kozák - actor  (3)
Éva Kármentő - editor  (3)
Éva Pataki - director  (3)
Credited with more további közös

Genres

family drama educational portrait music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu