sex hikaye

József Székhelyi

 

actor, performer

Filmography

actor
 
2008 "A korán jött polgár"
1999 A kékszemű
1991 Én táncolnék veled II.
1990 Az erdő kapitánya
1989 Amerikából jöttem...
Látogató a végtelenből
1988 Csicsóka és a Moszkitók
1987 Csodakarikás
Utazás az öreg autóval
1986 Kisfaludy Károly: Kérők
1985 A hét varázsdoboz
Kémeri
Gyerekrablás a Palánk utcában
1984 Házasság szabadnappal
1983 Napos oldal
A hallgatag hölgy
1982 Viaszmadár
Csak semmi pánik
Liszt Ferenc
1981 Maskarák
1979 Tévedések vígjátéka
Hálapénz - Tiszteletem főorvos úr
1978 Január
Bolondok bálja
1977 Ki látott engem?
1976 Optimista tragédia
1974 Próbafelvétel
1973 Szabad lélegzet
Szeptember végén
Gőzfürdő
1969 Mi újság Pesten?
A néma levente
Mesél a pesti Broadway
A tönk meg a széle
Lear király
A pesti légionárius
Molnár Ferenc: Játék a kastélyban
Szigorú idők
Dániel
Éjféli színjáték
A vasárnapi asszony
performer
 
1991 Én táncolnék veled

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Benedek - actor  (6)
Nóra Tábori - actor  (6)
Péter Balázs - actor  (6)
Sándor Mihályfy - director  (6)
András Kern - actor  (5)
József Békés - dramaturg  (5)
Tibor Szilágyi - actor  (5)
Dezső Straub - actor  (4)

Genres

action family children comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu