sex hikaye

Sándor Mihályfy

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
2003 Füstös képek
2002 A mi Kinizsink
2001 A titkos háború
1998 Ábel Amerikában
1994 Ábel a rengetegben
Ábel az országban
1992 A templomos lovagok kincse
1986 Csak a testvérem
Máz
1985 Átok és szerelem
Gyerekrablás a Palánk utcában
Kémeri
1983 A piac
A hallgatag hölgy
Napos oldal
1982 Telefonpapa
1979 Használt koporsó
Indul a bakterház
Önfelszámolás
Devictus vincit
Éjféli színjáték
Szabadság befelé, függetlenség kifelé
Kertész utcaiak
Iskola az Üllői úton
Margarétás dal
Szigorú idők
screenwriter
 
Devictus vincit
writer
 
1986 Csak a testvérem

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Haumann - actor  (5)
György Dörner - actor  (4)
László Kecskés - director of photography  (4)
Lóránt Lukács - director of photography  (4)
Virgil Szilágyi - director of photography  (4)
Áron Tamási - writer  (3)
Ferenc Némethy - actor  (3)
Károly Eperjes - actor  (3)

Genres

family children portrait historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu