sex hikaye

Lóránt Lukács

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2007 Csendkút
2001 Mikor síel az oroszlán?
1998 Ábel Amerikában
1994 Kisváros
Ábel az országban
1992 A templomos lovagok kincse
1986 Csongor és Tünde
A falu jegyzője
1984 Szálka, hal nélkül
Különös házasság
1982 Fehér rozsda
1981 A filozófus
A névtelen vár
1979 Két történet a félmúltból
A téglafal mögött
Philemon és Baucis
1978 Január
Abigél
1977 Illetlenek
1976 Beszterce ostroma
1975 Felelet
A méla Tempefői
1972 Hazai történetek
1971 Uborkafa
Ágis tragédiája
1970 A hasonmás
1965 Villon
Devictus vincit

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Éva Zsurzs - director  (10)
Ferenc Bessenyei - actor  (7)
Gábor Koncz - actor  (6)
Antal Páger - actor  (5)
Ferenc Kállai - actor  (4)
Ildikó Piros - actor  (4)
István Avar - actor  (4)
Mari Törőcsik - actor  (4)
Sándor Mihályfy - director  (4)
Ágnes Bánfalvy - actor  (3)

Genres

drama children adventure romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu