sex hikaye

Ágnes Bánfalvy

 

actor

Filmography

actor
 
2009 Álom.net
2008 “…öreganyám, nagyvilág, jól megjegyezd a nevemet!” – Emléktöredékek Szabó Magdáról
Kalandorok
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
Getno
2001 Szemétdomb
Amerikai rapszódia
1998 6:3 avagy, játszd újra Tutti
1997 Helló, Doki
1996 Stationary
1981 Maskarák
A filozófus
Ideiglenes paradicsom
1980 Csontváry
1979 Philemon és Baucis
Képviselő úr
1978 Abigél
Krétakör
1977 Katonák
Dóra jelenti
1976 A vihar
Haszontalanok
Kísértet Lublón
1975 Csillagok változásai
Az utolsó tánctanár
Trisztán
1974 Adalék
A gonosztevő
A pesti légionárius
Naftalin
Dániel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama experimental portrait romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu