sex hikaye

Éva Zsurzs

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1995 Csalódások
1993 A csikós
1990 A főszerepben: Básti Lajos
1987 Kreutzer szonáta
1986 Gyár a tengerparton
Egy értekezlet jegyzőkönyve
Csongor és Tünde
A falu jegyzője
Ezer év
1985 Tizenötezer pengő jutalom
Egy lócsiszár virágvasárnapja
1984 Különös házasság
1982 Glória
Fehér rozsda
Leányvásár
1981 A névtelen vár
A filozófus
1980 Csupajóvár
1979 A korona aranyból van
1978 Abigél
A Zebegényiek
1977 Fent a Spitzbergákon
Tavasz
1976 Őszi versenyek
Beszterce ostroma
1975 Teréz
Felelet
Daruszegi vasárnapok
A méla Tempefői
1973 Zrínyi
Burok
A törökfejes kopja
1971 A fekete város
Öt férfi komoly szándékkal
Pályakorrekció
1970 Pokróc az ablakon
Básti-est
Üvegkalitka
A revizor
Danaida
1969 Só Mihály kalandjai
A revizor
Szerencsés álmokat
1968 Körözés egy csütörtök körül
Irány Mexikó
Legenda a páncélvonatról
Sárga rózsa
A ketrec
A szerelem hétköznapjai
1967 Igennem királykisasszony
Cseppben a tenger
A koppányi aga testamentuma
Nyaralók
Miért beszél annyit Mrs. Piper?
Úton - Forrón és hidegen
Mondd a neved
1966 Barbárok
Hétköznapi történet I-III.
Vidám vasárnap
Othello Gyulaházán
1965 A helység kalapácsa
Kristóf, a magánzó
1964 Férjhez menni tilos!
1963 Krúdy Gyula emlékest
Egy pár papucs
Válaszút
1962 Az epeios akció
Ne éljek, ha nem igaz
A felhők felett mindig süt a nap
Bemutatjuk Neményi Lilit
A hírlapíró és a halál
Elektra
Karinthy-est
1961 Urak és emberek
Leacock-est
A szaxofon
1960 Nő a barakkban
1959 Vitézek és hősök
Aranyfácán
screenwriter
 
1984 Különös házasság
1982 Glória
1967 A koppányi aga testamentuma

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Czabarka - director of photography  (15)
Lóránt Lukács - director of photography  (10)
Gábor Koncz - actor  (7)
Dezső Garas - actor  (6)
Hilda Gobbi - actor  (6)
László Márkus - actor  (6)
Erzsi Máthé - actor  (5)
Gyula Benkő - actor  (5)
Károly Kovács - actor  (5)

Genres

drama adventure portrait romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu