sex hikaye

Éva Zsurzs

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1995 Csalódások
1993 A csikós
1990 A főszerepben: Básti Lajos
1987 Kreutzer szonáta
1986 Egy értekezlet jegyzőkönyve
A falu jegyzője
Gyár a tengerparton
Ezer év
Csongor és Tünde
1985 Egy lócsiszár virágvasárnapja
Tizenötezer pengő jutalom
1984 Különös házasság
1982 Leányvásár
Glória
Fehér rozsda
1981 A névtelen vár
A filozófus
1980 Csupajóvár
1979 A korona aranyból van
1978 A Zebegényiek
Abigél
1977 Fent a Spitzbergákon
Tavasz
1976 Beszterce ostroma
Őszi versenyek
1975 A méla Tempefői
Felelet
Teréz
Daruszegi vasárnapok
1973 A törökfejes kopja
Zrínyi
Burok
1971 Pályakorrekció
A fekete város
Öt férfi komoly szándékkal
1970 A revizor
Danaida
Pokróc az ablakon
Üvegkalitka
Básti-est
1969 Szerencsés álmokat
Só Mihály kalandjai
A revizor
1968 A szerelem hétköznapjai
Körözés egy csütörtök körül
Irány Mexikó
Legenda a páncélvonatról
Sárga rózsa
A ketrec
1967 Úton - Forrón és hidegen
Mondd a neved
Igennem királykisasszony
Cseppben a tenger
A koppányi aga testamentuma
Nyaralók
Miért beszél annyit Mrs. Piper?
1966 Othello Gyulaházán
Barbárok
Hétköznapi történet I-III.
Vidám vasárnap
1965 A helység kalapácsa
Kristóf, a magánzó
1964 Férjhez menni tilos!
1963 Krúdy Gyula emlékest
Egy pár papucs
Válaszút
1962 A hírlapíró és a halál
Karinthy-est
Az epeios akció
Bemutatjuk Neményi Lilit
Ne éljek, ha nem igaz
Elektra
A felhők felett mindig süt a nap
1961 A szaxofon
Urak és emberek
Leacock-est
1960 Nő a barakkban
1959 Aranyfácán
Vitézek és hősök
screenwriter
 
1984 Különös házasság
1982 Glória
1967 A koppányi aga testamentuma

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Czabarka - director of photography  (15)
Lóránt Lukács - director of photography  (10)
Gábor Koncz - actor  (7)
Dezső Garas - actor  (6)
Hilda Gobbi - actor  (6)
László Márkus - actor  (6)
Erzsi Máthé - actor  (5)
Gyula Benkő - actor  (5)
Károly Kovács - actor  (5)

Genres

drama adventure portrait romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu