sex hikaye

Miklós Benedek

 

actor, screenwriter, contributor

Biography

1969 - Színház-és Filmművészeti Főiskola 1969 - Nemzeti Színház 1983 - Katona József Színház tagja 2003 - Nemzeti Színház tagja Jelenleg a Színház-és Filmművészeti Főiskola docense Díjai: Érdemes művész, Jászai Mari-díjas a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjének kitüntetettje.

Filmography

actor
 
2014 Szabadesés
2012 Drága besúgott barátaim
2009 Presszó 10 év
2008 Presszó
2007 S.O.S. szerelem!
Macskafogó 2. - A sátán macskája
Tavasz, nyár, ősz
2006 Bányató
2005 Káosz 2005
Ibsen: Nóra
De kik azok a Lumnitzer nővérek?
2001 Papsajt
Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz, nincs csoki
1998 Presszó
1997 Sok hűhó Emmiért
1996 A bűvész
A három testőr Afrikában
1995 Három idegen úr
1994 Így írtok ti
1993 A turné
1992 Budapest nagykávéház
1991 Közjáték - Kosztolányi
Vörös vurstli
Sztálin menyasszonya
1989 Levelek a zárdából
Amerikából jöttem...
1988 A tanítónő
1987 Illatszertár
Szeleburdi vakáció
1986 Macskafogó
Akli Miklós
A varázsló álma
1985 Vigyázat! Mélyföld!
Akár tetszik, akár nem
1984 Rafinált bűnösök
1983 Napos oldal
Buborékok
Békestratégia
1982 Akar velem játszani?
1981 Mi muzsikus lelkek
A filozófus
1980 A különc
Lóden-show
1979 Liftrapszódia
Rosszemberek
Az erőd
1978 Bolondok bálja
A nagy ékszerész
Második otthonunk: A munkahely
A két Bolyai
Erkel Ferenc: Hunyadi László
Ibsen: A nép ellensége
Január
Beszélgetések Szókratésszal
1977 A luxusvilla titka
Illetlenek
1975 Svédcsavar
1974 Aranyborjú
Bánk Bán
1973 Bajuszverseny
Lear király
Ligeti legendák
Budapest Orfeum
A pesti légionárius
Mauzóleum
Ollantay, az Andok vezére
screenwriter
 
1993 Enyém a képernyő-Vadkabát ízzel
1983 Békestratégia
1982 Akar velem játszani?
contributor
 
1993 Enyém a képernyő-Vadkabát ízzel
1977 Második otthonunk: Az áruház
Az őrszem

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Molnár - director  (14)
András Kern - actor  (11)
Judit Szekulesz - costume designer  (11)
Péter Balázs - actor  (9)
Péter Haumann - actor  (9)
Ferenc Kállai - actor  (7)
Gábor Reviczky - actor  (7)
István Mikó - actor  (7)
Judit Hernádi - actor  (7)

Genres

action animation family drama experimental musical romantic satire theatre play comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu